cookie-og-privatlivspolitik
Der er sunget meget fællessang på det seneste mellem blokkene på Apotekervænget, men desværre har der under coronavirus-perioden også vist sig "interne" tyverier.
Der er sunget meget fællessang på det seneste mellem blokkene på Apotekervænget, men desværre har der under coronavirus-perioden også vist sig "interne" tyverier.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Flere scootertyverier fra beboeres eget låste skur

Afdelingsformand: - Det kræver en af afdelingens egne nøgler at komme ind i det store blå aflåste cykelskur. Der har ikke været nogen tegn på indbrud.
28. maj 2020 kl. 17:10 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Tre scootere stjålet og hærværk mod biler. Sådan lyder en kedelig udvikling på Apotekervænget i Sakskøbing. Andre steder i byen er der i den seneste tid også registreret hærværk mod biler. Men på Apotekervænget hos Sakskøbing Boligselskab er der en særlig omstændighed, der gør sig gældende ved scootertyverierne.

- Det er vel måske det, vi kan kalde for et internt tyveri, mener Johnny Bælum, afdelingsformand på Apotekervænget.


Aflåst cykelskur

Når Johnny Bælum beskriver tyveriet af de tre scootere - samt et i øvrigt mislykket forsøg på et fjerde scootertyveri takket være en ekstra effektiv lås - som et "internt" tyveri, hænger det sammen med et specielt nøglesystem i Apotekervænget.

- Det kræver en af afdelingens egne nøgler at komme ind i det store blå aflåste cykelskur. Der har ikke været nogen tegn på indbrud, og så kan vi jo godt se, hvordan det hænger sammen, fortæller Johnny Bælum, der frygter "bestilt arbejde" i forhold til scootertyverierne.

Afdelingsformanden tilføjer, at scootertyverierne skete natten til torsdag i sidste uge, og oplysninger tager han gerne imod. Tyverierne er naturligvis også anmeldt. Tidligere har man i Apotekervænget i øvrigt også oplevet tyverier af handicapkøretøjer og ikke mindst batterierne hertil, som ofte er temmelig dyre.

- Men nu bliver der sat en stopper for, hvad jeg kalder for interne tyverier. Når den store renoveringsplan sættes i gang her i slutningen af i år eller i starten af det nye, så bliver der indført et dørbriksystem, så man altid kan se, hvem der har haft adgang og hvornår til cykelskurene, tilføjer Johnny Bælum.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce