cookie-og-privatlivspolitik
Der var lørdag formiddag arrangeret fodbolddag for de mindste af Horbelev IF. Efter at have prøvet kræfter med træningen var der pølser til både børn og forældre i hallens cafeteria.
Der var lørdag formiddag arrangeret fodbolddag for de mindste af Horbelev IF. Efter at have prøvet kræfter med træningen var der pølser til både børn og forældre i hallens cafeteria.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Guldborgsund

Fodbolden bliver kun for de mindste

-Det er jo lidt noget skidt, at vi ikke kan skaffe flere. Der er jo en del børn i området, fortæller Hans-Henrik Johannesen.
06. april 2019 kl. 13:17 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

Der var sat lidt forskellige fodboldøvelser op på fodboldbanerne ved Horbelev Hallen for alle interesserede børn, da Horbelev IF havde arrangeret festlig fodbolddag sidste lørdag.

På græsset var der derfor i dagens anledning sat små mål, kegler og andet fodboldrelateret træningsudstyr op, som deltagerne kunne give sig i kast med.

Fodbolddagen henvendte sig til børn i alderen tre til seks og i alderen syv til 11, og det var håbet med dagen at kunne tiltrække nogle nye børn til klubben.

Til det formal havde man husstandsuddelt nogle invitationer til fodbolddagen, men på trods af dette var det dog kun nogle få, der dukkede op, hvilket ærgrer klubformand Hans-Henrik Johannesen.

- Der kom lidt flere til i løbet af formiddagen, men jeg tror ikke, det er nok til, at vi kan lave ret meget. Det er nok kun noget for de helt små, som vi kan starte på, fortæller Hans-Henrik Johannesen.

- Med det her arrangement havde vi jo håbet på at kunne få nogle af de helt små fodboldspillere til klubben. Der er ikke så meget ved at have en klub, hvis vi ikke har nogle unge spillere. Så hører klubben jo op på et eller andet tidspunkt. Vi har altid haft børnespillere i klubben, men vi måtte trække holdet sidste år, fortsætter Hans-Henrik Johannesen.


Tiderne skiftet

Han skønner, at der efter lørdagens prøvedag kan startes et U3-U6 hold op.

- Men så bliver det vist ikke til mere i den omgang her, fortæller han.

- Det er jo lidt noget skidt, at vi ikke kan skaffe flere. Der er jo en del børn i området. Børnehaven er jo fyldt op for eksempel. Men tingene ændrer sig tilsyneladende. Man går til individuelle sportsgrene i stedet eller mange andre ting. De, der organiserer holdsport, har det svært rigtigt mange steder. Det er ikke kun hos os, men vi er så yderligere ramt af, at vi ikke har nogen skole mere. Det gør det svært for os at kommunikere med de børnefamilier, der er i området, fortsætter Hans-Henrik Johannesen.

Man ville derfor gerne have haft en mulighed for, at komme direkte i kontakt med børnefamilierne. Han regner dog med, at de fleste børn igen kommer igen, når det er tid til træning.

- Jeg er sikker på, vi ser nogle af dem igen. Især når det er de mindste. De lidt ældre kræver det nogle stykker for at få et hold, men for de små handler det ligeså meget om bare at komme lidt ud og røre sig og lege i en times tid, fortæller Hans-Henrik Johannesen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31

AF: JOHN WENNERWALD

Brystkræftsafdeling flyttes 30. juni 2019 kl. 22.05

Annonce