cookie-og-privatlivspolitik
Her er det fra sidste års åbning i maj, hvor friluftsbadet bød sig til med gratis adgang på åbningsdagen. I år forbliver badet dog helt nedlukket.
Her er det fra sidste års åbning i maj, hvor friluftsbadet bød sig til med gratis adgang på åbningsdagen. I år forbliver badet dog helt nedlukket.
Foto: arkiv

Guldborgsund

Friluftsbad aflyser hele sæsonen

En tung, men nødvendig beslutning er truffet omkring Kettingebadet.
27. maj 2020 kl. 20:10 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

KETTINGE Det plejer at være både en festlig dag, en dag med gratis adgang og såmænd også startskuddet til en lang og god sæson med plask og aktivitet i lange svømmebaner. Men sådan kommer det ikke til at blive i år omkring Kettingebadet på grund af coronavirussen. Der bliver således slet ingen åbningsdag.

- Hvis alt var gået efter planen, ville vores svømmebad have åbnet den 1. juni. Sådan bliver det desværre ikke i år, hvor vi i år ellers kunne have markeret svømmebadets 40-årsjubilæum, lyder forklaringen fra Nysted Sportscenters formand, Niels Bjerregård.

Svømmehaller og badelande hører til under fase 4 af genåbningen, og derved vil en eventuel åbning af friluftsbadet i Kettinge først kunne ske medio august. Men udsigten til noget, der ville have været omkring en uges åbning sidst på sæsonen, hvor der efter den normale plan ville være taget hul på næsten-nedlukning for sæsonen, var ikke attraktivt nok.

- Ydermere gør de skærpede krav til rengøring, at man ikke må benytte omklædningsfaciliteter og et krav om et vist antal kvadratmeter pr. besøgende, at vi ikke ser andre muligheder end at beslutte, at vi ikke åbner i denne sæson, understreges det af Niels Bjerregård.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce