cookie-og-privatlivspolitik
.

19

Billeder


Foto: Flemming Keith Karlsen

Guldborgsund

Fru P løb med årets kulturpris

OPDATERET MED FLERE BILLEDER: Kulturen og idrætten blev fredag aften fejret ved årets prisfest på Nykøbing Teater.
26. september 2020 kl. 18:58 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

Fredag aften løb Guldborgsund Kommunes årlige prisfest, der hylder lokale foreninger, kulturaktiviteter og idrætsudøverer, af stablen.

De nye coronaretningslinjer betød blandt andet, at man sprang den traditionelle spisning over og gik direkte til showet, hvor Martin Lohse, formand for Guldborgsund Kommunes Kultur, fritid og bosætningsudvalg, bød velkommen.

Henover aftenen blev der uddelt præmier til lokale sportsudøvere, der det sidste års tid havde hevet pokaler eller medaljer med til kommunen. Derudover blev også uddelt priser for blandt andet årets fund, årets ildsjæl og årets fodboldanlæg.

Aftenen rundede af med kåringen af den eftertragtede kulturpris. De nominerede til Guldborgsund Kommunes Kulturpris 2020 var Kathe Torp-Jensen fra Nørre Alslev Lokalhistoriske arkiv, Finn Arnesen, der har Galleri Finnermann i Nykøbing, og Fru P's musikverden.

Her tilfaldt hæderen, den medfølgende vandrepokal og 25.000 kroner Fru P's musikverden for sit store musikalske engagement med blandt andet Den store havefest.

- Tusind tak til dem, der har nomineret os, tak for hele byens opbakningen, tak for at i kommer. Sådan en stor fest kan ikke lade sig gøre at holde for bare en 8-10.000 mennesker, jeg ved det ikke, jeg tæller dem ikke. Vi har selvfølgelig nogle foreninger med, og jeg er rigtig glad for, at de byder ind hver eneste gang.

- Jeg vil også gerne sige tak til kommunen. Jeg er lidt stavesvag, men det skal ikke holde nogen tilbage, og der får vi stor hjælp med udfyldning af skemaer og alt muligt andet, sagde Jane Pedersen i sin takketale.

Klik på billedet herover for at se flere billeder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce