cookie-og-privatlivspolitik
Østerbroskolen er grundet den forsinkede renovering opdelt i en syd- og nord-afdeling. På førstnævnte er der gjort klar til blandt andet 0. klasserne, når de mandag har første skoledag.
Østerbroskolen er grundet den forsinkede renovering opdelt i en syd- og nord-afdeling. På førstnævnte er der gjort klar til blandt andet 0. klasserne, når de mandag har første skoledag.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Fuld smæk på før åbning

Personale har haft travlt med at gøre klar til første skoledag på den nye skole, der fortsat ligger på to matrikler.
08. august 2020 kl. 15:01 Af Niki Treumer Mogensen

Annonce

NYKØBING En hel SFO med legetøj og inventar. En skoledel med alle elevernes kasser, mapper, borde og stole, som skulle på plads og indstilles til rigtig højde, plakater, blomster og navneskilte.

Alt det og meget mere har de ansatte på den nye Østerbroskolen brugt den seneste uge på at få på plads til mandag, hvor eleverne har første skoledag.

Forsinkelse af renoveringen af den tidligere Lindeskovskole, nu Østerbroskolen Syd og den samlede skoles fremtidige hjem, gør, at kun de mindste klassetrin samt nogle børn i udviklingscenteret skal gå der. Resten skal gå på den forhenværende Østre Skole, nu Østerbroskolen Nord.


Planen revideret

Samtidig spillede en vis virus en rolle i planlægningen. Også første skoledag, hvor der før sommerferien var lagt en plan om, at alle skolens børn skulle samles først på den ene afdeling og så følges af til den anden afdeling.

- Vi måtte revidere planen, nu smittetrykket øges i øjeblikket, så nu laver vi to særskilte seancer i stedet. Det er ærgerligt, men vi skal ikke være med til at sprede smitte, siger skoleleder Carsten Berger Pedersen, der er fuld af ros til de knoklende ansatte, og fortsætter om forventningen til mandag:

- Jeg glæder mig helt vildt til, at vi kommer i gang, og ser meget frem til, at børnene kommer tilbage.

Læs også artiklen "Lærerformand: "Tag dialogen" i lørdages Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

Annonce