cookie-og-privatlivspolitik
Hos Hotel Saxkjøbing arbejdes der fortsat med at renovere i karréen ud mod Juniorsgade. Det er på hjørnet mellem Torvet og Juniorsgade, at gårdbutikken rykker ind.
Hos Hotel Saxkjøbing arbejdes der fortsat med at renovere i karréen ud mod Juniorsgade. Det er på hjørnet mellem Torvet og Juniorsgade, at gårdbutikken rykker ind.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Gårdbutikken rykker ind på hotel

Der er ændringer på vej ved Torvet i Sakskøbing, hvor Sakskøbing Gårdbutik rykker ganske få meter væk fra sin nuværende placering
10. juli 2018 kl. 20:09 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

En flytning af Sakskøbing Gårdbutik venter forude. Men den nye adresse for gårdbutikken er ikke langt væk fra placeringen lige ud til Torvet.

Det er således henne hos Hotel Saxkjøbing, at man snart kan finde gårdbutikken.

- Der er åbnet op for et samarbejde, hvor vi lægger lokale til, og så flytter hele gårdbutikken med frivillige og det hele herhen til os, fortæller direktør for Hotel Saxkjøbing, Anette Navne, om den forestående flytning af gårdbutikken.


Presset på økonomien

Det er ikke mere end fire måneder siden, at man i Folketidende kunne læse om, at gårdbutikken er hårdt presset på økonomien. Det stod klart efter en generalforsamling i foreningen The Little Apple, der står for Sakskøbing Gårdbutik og Madskole. I forbindelse med generalforsamlingen blev der talt om, at udviklingen skulle vendes, og at der skulle tænkes kreativt. Og nu er der altså en ny lokalitet på vej til de mange lokalt producerede produkter. Det er ifølge hoteldirektør Anette Navne stadig foreningen The Little Apple, som vil stå for at drive gårdbutikken, når den flytter ind dér, hvor hotellets reception og kontor ellers har befundet sig på hjørnet mellem Juniorsgade og Torvet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

Annonce