cookie-og-privatlivspolitik
3 maj 2019
Galla STX 2019

63

Billeder

Nykøbing Katedralskoles gallafest 2019.
Foto: Ingrid Riis

Guldborgsund

Gallafest på gymnasiet

KÆMPE BILLEDSERIE: Selvom der også var gallafest hos naboerne på Merkurs Plads, stod de ældste elever på Nykøbing Kateralskole ikke tilbage for udfordringen - de havde også været kreative i deres valg af transportmidler.
04. maj 2019 kl. 06:00 Af Andreas Johansen

Annonce

NYKØBING Den er god nok, kære læser. Der var ikke bare én gallafest i Nykøbing fredag, nej, der var to at vælge mellem. På Nykøbing Katedralskole var den røde løber også rullet ud, og forældre, venner og bekendte havde stillet sig klar langs tæppet for at få et glimt af Danmarks fremtid i fuld forårsflor.

Så mens skoene skinnede, tilskuerne mumlede noget om den tiltagende vind og de evigt truende mørkegrå skyer, der hang i horisonten, ankom de unge mennesker, der med flid og talente forhåbentlig snart kan kaldes studenter.

Og der var adskillge kreative bud på, hvordan man bedst ankommer i sikker stil til en gallafest. Mercedeser, BMW'er og Audier skinnede om kap, så langt øjet rakte, mens andre havde taget mere alternative, firhjulede modeller i brug i den evige kamp om at imponere tilskuerne.

Det store horn tudede, da den gamle, turkisfarvede lastbil med et motorbrøl trak væk fra pladsen foran Katedralskolen - den var ikke den hurtigste bil på dagen, men absolut den største.

Klik på billedet for at se hele billedserien.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Efterslæbet bliver stort 05. april 2020 kl. 21.11

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

En folkelig sammenslutning 05. april 2020 kl. 19.36

AF: CARSTEN ANDERSEN

Nakskov kan ikke få hænderne ned 03. april 2020 kl. 16.44

AF: BIRGITT BJERRE

Cykelstier langs Sundruten… 01. april 2020 kl. 09.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Hjernevask, medierne,… 31. marts 2020 kl. 23.30

AF: JOHN WENNERWALD

Solidaritet når regningen kommer 29. marts 2020 kl. 20.35

Annonce