cookie-og-privatlivspolitik
Opbakningen og sammenholdet i familien Meng er stor. Og som det ses her, hvor Marina Meng får et smækkys efter en kamp, forstår den 19-årige bokser at værdsætte sin mors opbakning.
Opbakningen og sammenholdet i familien Meng er stor. Og som det ses her, hvor Marina Meng får et smækkys efter en kamp, forstår den 19-årige bokser at værdsætte sin mors opbakning.
Foto: Simone Meng

Guldborgsund

Gedser fylder bussen og bakker Meng op i Randers

Når Oliver Meng skal bokse sin sjette professionelle kamp i næste weekend, kører cirka 50 Gedserborgere med for at heppe på bysbarnet.
07. juni 2019 kl. 11:02 Af Birgitte Grønning

Annonce

GEDSER De sidste pladser i bussen er ved at være solgt, og dermed fylder Gedser endnu engang en bus med lokal support til bysbarnet Oliver Meng.

Den 19-årige bokser skal bokse sin sjette professionelle kamp lørdag 15. juni i Randers, og hans forældre, Marina og Morten Meng, står i spidsen for, at Oliver ikke føler sig alene, når han går i ringen.

De arrangerer en bus med 50 pladser, der triller ud af Gedser klokken 13 på kampdagen, så de lokale supportere er på plads som tilskuere i Arena Randers, når det første slag sættes ind klokken 19.

I skrivende stund har Marina Meng knapt ti pladser tilbage, og reservationerne tikker stadig ind på hendes telefon.

- Det er så dejligt, som folk bakker op, og jeg ved, at det betyder meget for Oliver, at han kan mærke sit hjemmepublikum. Det giver ham noget ekstra, fortæller Marina Meng.

Det plejer at være Nymands Busser, der kører for de lokale Meng-supportere, men i øjeblikket er busselskabet travlt optaget med at køre togbus for DSB.

I stedet er De Grønne Busser sprunget til med et køretøj, som styres af den faste chauffør fra Nymand.

I bussen er der lagt op til hygge, pølsehorn og snak. På hjemvejen fra Randers er der også mulighed for en lur på den halvlange tur til Jylland.

Med i bussen er også Oliver Mens søster Simone Meng, der skal agere nummerpige ved kampen.

Marina Meng vurderer, at der kommer en del flere lokale fans til Randers, end bussen kan rumme. For flere kører selv i bil derop og tager en overnatning.

Oliver Meng skal bokse mod franskmanden Flavien Bruno Bogongo i "Danish Fight Night Galla".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Dyrere cigaretter 22. september 2019 kl. 20.56

AF: FREDDIE EHLERS

Diget ved Østersøen 19. september 2019 kl. 18.32

AF: ANTON EBSEN

Hejs flaget! 18. september 2019 kl. 10.47

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

Annonce