cookie-og-privatlivspolitik
RUCs Science Show byder på ekstravagante kemitricks, der udfordrer og overrasker både voksne og børn på tilskuerrækkerne.
RUCs Science Show byder på ekstravagante kemitricks, der udfordrer og overrasker både voksne og børn på tilskuerrækkerne.
Foto: RUC

Guldborgsund

Gratis forskningsfestival

Alle arrangementer er åbne og gratis, så uanset om du er til kemitrylleri, eller snakke om krig og cancer, så er der noget for de fleste
18. april 2019 kl. 13:14 Af Andreas Johansen

Annonce

NYKØBING 24. april indledes Vores Viden - en forskningsfestival med en stor begivenhed på Nykøbing F. Teater. Her brager RUC, Roskilde Universitets Center, en spændende uge i gang med deres spændende Science Show, hvor man som tilskuer får lov at opleve kemiens magi fra første parket.

En hel uge frem, indtil 30. april, byder Guldborgsund Kommune på forskningsfestival, der udover RUCs Science Show også byder på foredrag med titler som "Lolland-Falster Undersøgelsen", "Hverdagen med fremskreden kræft - hvad har betydning i den sidste tid?" og "Når alt er foranderligt på arbejdspladsen".

Derudover kan du opleve pilgrimsvandringer, videnskabelige vinkler på hverdagsspørgsmål og andre spændende emner.

Til at stable programmet på benene har Guldborgsund Kommune ansøgt og modtaget en bevilling på 50.000 kroner fra Forskningsministeriet, som skal bruges til en åbningsevent samt markedsføring.

Elisabeth Rafael Kreutzfeldt, der er tovholder på projektet for Guldborgsund Kommune, prøver at få forskningens forunderlige verden ud til den brede befolkning:

- Forskning kan også være folkelig og fornøjelig. Det handler blot om den måde, der formidles på, siger hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

Annonce