cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Claus Hansen, arkivfoto

Guldborgsund

Har du hentet din pakke? Kiosker flyder over

Bladkiosken har i de seneste dage modtaget over 400 pakker. Flere andre pakke-afhentningssteder har også travlt i øjeblikket.
06. december 2019 kl. 06:00 Af Maria Juel Glasius

Annonce

NYKØBING Indkøbsdagen over dem alle, black friday, har netop været over os, og om lidt venter julen. Og som aldrig før bliver der handlet på internettets mange webshops.

Hvis man ikke vil betale for at få pakken sendt direkte til hoveddøren, eller hvis man ikke var hjemme, da postbuddet kom forbi, sendes pakken til et udleveringssted i nærheden. Og i denne højtid betyder det, at pakkeudleveringerne modtager rigtig mange pakker.

Hos Kvickly nikker souschef Tina Keis Vennegaard genkendende til den oplevelse og kigger hurtigt ind i postlokalet, hvor bløde og hårde pakker på bedste Tetris-manér placeres på hylderne.

- I går modtog vi seks båse med pakker. GLS kommer to gange om dagen, og det gør PostNord også, forklarer hun.

Men kunderne er gode til at komme forbi og hente pakkerne, mener hun.

- Vi har ikke oplevet problemer med at have uafhentede pakker liggende meget længe. Jeg synes, at de kommer forbi, og de er tålmodige i køen, for de kan se, at vi arbejder så hurtigt, vi kan. Men vi har også god plads til pakkerne. Jeg tror, at det er et større problem i de mindre kiosker.

Det kan Magnus Kromann bekræfte.

Han arbejder i Bladkiosken på Gaabensevej 71, hvor man de seneste par dage har modtaget over 400 pakker. Og det var kun fra GLS. Der manglede onsdag fortsat sendinger fra tre andre transportfirmaer.

- Jeg synes faktisk ikke, at folk er gode nok til at hente deres pakker. Vi har ekstremt mange lige nu, og selv om vi har prøvet at omrokere, må de stadig ligge på gulvet herinde, siger han.

Men heldigvis er det et december-fænomen, oplever han. De øvrige måneder er der ikke de store problemer.

- Så det er nok, fordi at der bare er ekstra mange pakker i december. Men det vil være rart, hvis man kommer forbi og henter sin pakke, siger han.


- Jeg synes faktisk ikke, at folk er gode nok til at hente deres pakker. Vi har ekstremt mange lige nu, og selv om vi har prøvet at omrokere, må de stadig ligge på gulvet herinde. Magnus Kromann, Bladkiosken

KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce