cookie-og-privatlivspolitik
"Det Erotiske Spejl" på Marielyst Strandvej vil være åbent indtil 1. maj eller så længe lager haves under ophørsudsalget.

2

Billeder

"Det Erotiske Spejl" på Marielyst Strandvej vil være åbent indtil 1. maj eller så længe lager haves under ophørsudsalget.
Foto: Peter Levinsen Hansen

Guldborgsund

Har fokus på restaurant og lukker sexshop

For stor udfordring at starte og drive restaurant og sexhop samtidig
11. januar 2019 kl. 17:30 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

MARIELYST Restaurant DQ og sexshoppen "Det Erotiske Spejl" har det til fælles, udover at de begge har hjemme i Marielyst, at de har samme ejer.

Men hvor Restaurant DQ åbner op igen til marts og er klar til en ny sæson, så er det til gengæld slut for "Det Erotiske Spejl" senest 1. maj.

- Butikken lukker jeg, fordi det har været en stor mundfuld at åbne en restaurant og drive den. Og det vil jeg gerne fortsætte med. Så derfor har jeg valgt at prioritere der, hvor jeg selv får mest ud at være, og hvor jeg bedst kan lide at være, fortæller Diana Simonsen, der ejer Restaurant DQ og sexshoppen "Det Erotiske Spejl".

- Når man kaster sig ud i så stort et projekt, som det er at åbne en restaurant, så skal det have mere end et års chance, fortsætter hun.

Selvom "Det Erotiske Spejl" først dukkede op i Marielysts gader sidste forår, har butikken seks år på bagen, fordi sexshoppen fulgte med Diana Simonsen, da hun rykkede til Marielyst fra Roskilde.

- Det er med vemod, at jeg lukker butikken. Det har været mit hjertebarn, men sådan er det. Det andet her er også spændende, fortæller Diana Simonsen.

Sexshoppen kører i øjeblikket ophørsudsalg med 40 procents rabat på alle varer, og det er der blevet taget mere end godt imod.

- Det går stærkt. Det går rigtigt stærkt. Så hvor længe der bliver ved med at være varer, det ved jeg ikke, men når der ikke er flere varer tilbage, så drejer nøglen jo. Det har halveret lagerbeholdning bare de 20 procents rabat, vi satte på før jul. Og jeg havde heller ikke selv forventet, at det ville gå så hurtigt. Men det har heller ikke været nogen hemmelighed, at vi lukker, så det har vi også fortalt kunderne i butikken, fortæller Diana Simonsen.

Rikke Kruse, der arbejder i butikken, vil efter lukningen følge med over i restauranten.

- Hun har været min højre hånd i mange år, så hende smider jeg ikke bare sådan lige ud. Jeg finder en eller anden opgave, hun kan varetage, fortæller Diana Simonsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 18. juni 2019 kl. 08.09

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

Annonce