cookie-og-privatlivspolitik
Det er i området under Morten Andersens hånd, Golf & Fun vil bygge de nye hytter. Her ligger i dag en udslagsbane, som ikke bliver brugt så meget.
Det er i området under Morten Andersens hånd, Golf & Fun vil bygge de nye hytter. Her ligger i dag en udslagsbane, som ikke bliver brugt så meget.
Foto: Anders Knudsen/arkiv

Guldborgsund

Hytter et skridt nærmere

- Vi afventer stadig svar fra styrelsen, hvor der jo også er sommerferietider.
Men jeg fornemmer ikke, at det bliver noget problem, siger indehaver af Golf & Fun.
09. august 2020 kl. 08:01 Af Birgitte Grønning

Annonce

MARIELYST Byggeriet af seks nye overnatningshytter i Golf & Fun Park på Bøtø Ringvej er rykket et skridt nærmere realiteterne.

Økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune har på sit seneste møde nikket ja til byggeplanerne, som nu kun mangler byrådets og Erhvervsstyrelsens blåstempling.

Erhvervsstyrelsen er i gang med at behandle en ansøgning fra Morten Andersen og Jeanette Wang, indehavere af Golf & Fun Park, om tilladelse til erhvervsmæsig udlejning i et sommerhusområde.

- Vi afventer stadig svar fra styrelsen, hvor der jo også er sommerferietider. Men jeg fornemmer ikke, at det bliver noget problem, siger Morten Andersen.

Hytterne, der skal være med til at afhjælpe Marielysts mangel på overnatningsmuligheder, kan huse 36 gæster og kommer ifølge planen til at ligge på et stort område, hvor der i dag er en udslagsbane, som bliver brugt for lidt.

Tidligere har politikerne i Guldborgsund Kommunes teknik, miljø og ejendomsudvalg godkendt planerne om hytterne og rost initiativets turismefremmende tiltag.

Morten Andersens håb er, at byrådet og Erhvervsstyrelsen bliver færdige med at behandle hans ansøgninger, inden året er omme, for så er det realistisk, at hytterne kan stå klar til næste sæson.

En del af processen bliver formentlig også en høringsperiode, for Golf & Fun Park ligger i et område, som kommuneplanen ikke tillader overnatning i. Så der skal sandsynligvis laves en ny lokalplan eller på anden måde gives en særlig tilladelse.

Hvis hyttebyggeriet bliver en realitet, er det starten på en mere langsigtet plan for Golf & Fun Park, der også gerne vil udvide med forskellige boldbaner og en swimmingpool i den ende af parken.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

Annonce