cookie-og-privatlivspolitik
Her møder Jimmy Sørensen, bagerst til venstre, nogle af fastliggerne for første gang. Få dage senere var der indbrud på campingpladsen.
Her møder Jimmy Sørensen, bagerst til venstre, nogle af fastliggerne for første gang. Få dage senere var der indbrud på campingpladsen.
Foto: Anders Knudsen/arkiv

Guldborgsund

Indbrud ramte familiecamping

Ny forpagter vil bruge sine erfaringer fra politiet til at sikre fastliggeres ejendele bedre.
14. januar 2022 kl. 20:50 Af Anne Katrine Petersen

BØTØ Det er ikke mere end små 14 dage siden, at Jimmy Sørensen, ny forpagter af Marielyst Familie Camping, mødte fastliggerne for første gang. Tirsdag kunne han så informere dem om, at der havde været indbrud i indtil flere campingvogne på pladsen.

- Det er ikke ligefrem nogen drømmestart, men det er nok ikke kun os. De tager gerne på togt til både sommerhuse og campingpladser i disse måneder, hvor flere står tomme. Så kan de gøre lidt, som de vil, siger Jimmy Sørensen, der kender indbrudstyvenes adfærd fra sine 25 år som politibetjent.


Tager alt

Politiet modtog mandag meldinger om, at der havde været indbrud i adskillige campingvogne, der holdt parkeret på Godthåbs Allé, hvor Marielyst Familie Camping har hjemme. Indtil videre er der kommet to anmeldelser om indbrud, og der er meldinger om manglende varmeovne, en gasflaske, et fjernsyn og en kaffemaskine.

- Jeg ved ikke, hvad de vil med gasflaskerne. De kan ikke engang få pant for dem længere. Men nogle steder ser man, at de tager alt, for eksempel jern, som man kan få skrotprisen for, siger Jimmy Sørensen, der ved selvsyn konstaterede indbruddene, fordi en dør stod åben i en af vognene.

- Vi er oppe på mellem 10 og 15 campingvogne, der har været indbrud i nu. Mange har ikke konstateret det, fordi de ikke har været forbi endnu, fortæller Jimmy Sørensen.

Annonce

Han tilføjer, at han nu vil sætte gang i tiltag, der kan beskytte fastliggernes ejendom bedre.

- Som tidligere politimand har jeg nok et par tricks i ærmet, mener han og vil godt løfte sløret for, hvad det kunne være. For eksempel overvågning og indhegning

- Det må du gerne skrive i avisen. Så får vi at se, om de er kløgtige nok til at læse, lyder det.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE