cookie-og-privatlivspolitik
Kunderne kan stadig købe sportsudstyr i Intersport i Østergågade trods konkursen af selskabet bag butikken.
Kunderne kan stadig købe sportsudstyr i Intersport i Østergågade trods konkursen af selskabet bag butikken.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Intersport stadig åben trods konkurs

Overdrager konkursramt virksomhed til nyt selskab for at videreføre butik.
08. november 2019 kl. 15:40 Af Martin S Poulsen

Annonce

NYKØBING Detailhandlen i Nykøbing er under stort pres. Der kommer færre kunder i butikkerne. Det mærkes også hos sportsbutikken Intersport i Østergågade. Selskabet bag butikken, Midtgaard Sport Aps, er under konkursbegæring.

Men en ny virksomhedskonstruktion redder byens Intersportbutik fra lukning. I hvert fald indtil videre.

- Med virksomhedspartnernes accept er Midtgaard Sports aktiver overdraget til en ny virksomhedskonstruktion ved navn RRM Sport Aps. Midtgaard Sport var inddirekte ejet af samme ejer som RRM Sport Aps gennem et holdingselskab, forklarer advokat Morten Ammentorp, der er kurator på boet efter Midtgaard Sport.

Ejer af det nystiftede selskab, RRM Sport Aps, Ricky Midtgaard, bekræfter, at alle aktiver er overdraget til RRM Sport Aps.

- Det er sket i samarbejde med banken, der har givet os lov til at fortsætte under den nye konstruktion, forklarer Ricky Midtgaard, der har været nødt til at foretage visse justeringer.

- Vi har lukket ned for outletbutikken i Jernbanegade. Det gjorde vi allerede ved udgangen af september. Men vi fortsætter som hidtil i butikken i Østergågade. Kunderne kommer ikke til at mærke forskel, siger Ricky Midtgaard.

Konkursbegæringen fra Midtgaard Sport Aps kommer efter flere sløje år. I 2018 var årsresultatet for Midtgaard Aps ifølge selskabets årsrapport på minus 710.000 kroner.

- Det er meget hårde tider for hele detailhandlen. Det er ikke kun os, der er ramt af faldende indtægter. Det ses overalt i Nykøbing og også i de store byer. Der kommer langt færre kunder ind i butikkerne, end der gjorde for bare få år siden, siger Ricky Midtgaard.

Han glæder sig over, at Intersport i Nykøbing fortsat kan holde åbent.

- Jeg glæder mig over, at vi kan beholde de fire ansatte og to ungarbejdere i butikken. Der kommer ikke til at ske ændringer i butikken, siger han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce