cookie-og-privatlivspolitik

11

Billeder


Foto: Claus Hansen

Guldborgsund

Julebanko med et velgørende formål

BILLEDSERIE: Der var både bankospillere oppe på balkonen og især på gulvet i Hotel Saxkjøbings teatersal onsdag aften.
21. november 2019 kl. 13:34 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Gamle mønter i skåle, plader fulde af tal og forventningsfulde blikke op til de mange præmier. Jo, alt i går aftes ved bordene i den gamle teatersal på Hotel Saxkjøbing var sådan set, som det plejer at være, når der er inviteret til bankospil.

Onsdag aften var der dog en væsentlig forskel til langt de fleste bankospil, man ellers kan gå til. En helt speciel omgang julebanko med et velgørende formål skulle således præsenteres for de 160 fremmødte bankospillere, da hoteldirektør Anette Navne gik på scenen kort efter klokken 19.


Hotellets kulturminister

- Stine (Pilt Olsen, red.) er en super ven af hotellet, og man kunne også kalde hende for vores helt egen kulturminister, lød det i rosende vendinger henvendt til primus motor bag velgørenhedsbankospillet.

Stine Pilt Olsen kunne da også notere sig en svimlende opbakning målt ud i både betalende bankogæster, der ville være med til at bakke op om det gode formål, og ikke mindst målt ud på det det store antal præmier.

Godt og vel 500 præmier var der samlet sammen fra en bred vifte af sponsorer. Lægger man hertil en veloplagt "bankomester" i John Månsson og en ikke mindre veloplagt revydirektør i Mickey Pless som talopråber, så var der lagt op til en stemningsfuld og underholdende aften.


Et raskt tempo

- Kan den sætte tempoet lidt ned?, lød det allerede kort efter bankostart fra en af de proppede stolerækker, hvor der var lidt besvær med helt at kunne holde trit med hurtigsnakkende Pless oppe på scenen.

Naturligvis var kommentaren fremsat med et glimt i øjet, og der blev svaret kvikt igen med et lige så stort glimt i øjet fra Mickey Pless, der indledningsvist vist også havde lige lovligt med tempo i tallene. Tempoet blev tilpasset, og lidt forvirring om, hvorvidt nummer 54 var råbt op eller lagt tilbage i posen igen, blev også løst hen ad vejen. Det hele med masser af smil på læberne både på scenen og langs bordene.

5. december er der julehjælps-indsamling hos Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet, og i aftes blev der skabt et bankooverskud, som nu er med i indsamlingen.

Klik på billedet herover for at se flere billeder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce