cookie-og-privatlivspolitik
Efter juletræet blev tændt på Stubbekøbing Torv, blev der danset omkring det.

6

Billeder

Efter juletræet blev tændt på Stubbekøbing Torv, blev der danset omkring det.
Foto: Peter Levinsen Hansen

Guldborgsund

Julemanden hentet i forvejen

BILLEDSERIE OG VIDEO: Vejret var ikke helt med årets juletræstænding i Stubbekøbing, som måtte holde kajakkerne på land på grund af vinden.
30. november 2019 kl. 07:40 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

STUBBEKØBING - Det er jul, åbnede sognepræst i Stubbekøbing Kirke, Jacob Nørgaard Scheving, fredag eftermiddags festligheder, der startede i Stubbekøbing Kirke og herefter gik fra havnen og op til Torvet, hvor juletræet blev tændt.

I Stubbekøbing Kirke blev der sunget og fortalt historien om Jesu fødsel i en børnevenlig udgave for de fremmødte. Herefter gik turen ned på havnen, hvor børn, forældre og barnlige sjæle havde samlet sig for at se julemanden komme sejlende ind i havnen, som er den faste tradition. Men på grund af kraftig blæst måtte Stubbekøbing Roklub melde pas på dette års havnesejlads. I stedet var de julelysudsmykkede kajakker blevet samlet på havnen, og så manglede kun julemanden.

- Det var jo sådan i går, at der havde jeg været væk en hel uge. Og der har vi lånt en fiskebåd, der ligger lige herovre, og så har vi været en tur på Grønland for at hente julemanden, og så har han sovet nede på båden i nat, fortalte Henrik Andersen, der er havnefoged på Stubbekøbing Havn.

Da julemanden var kaldt frem, var der julegodter til børnene, inden turen gik til Torvet, hvor juletræet blev tændt efter en tale fra Jacob Nørgaard Scheving.

Klik på billedet herover for at se flere billeder og klik herunder for at se video.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KENNETH WINTHER

Tænk hvis præsident Trump… 09. december 2019 kl. 15.37

AF: JOHN WENNERWALD

Hverdagens daginstitutioner 08. december 2019 kl. 22.31

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

Annonce