cookie-og-privatlivspolitik
Sideløbende med de mange julelys i Søndergade er der også rigeligt med julearrangementer i Sakskøbing.

6

Billeder

Sideløbende med de mange julelys i Søndergade er der også rigeligt med julearrangementer i Sakskøbing.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Juleri alle vegne i Sakskøbing by

Handelsstandsforening lægger mange kræfter i at sørge for juleri til glæde for store og små. Lige for tiden kan man - helt gratis - nyde de mange lys og juleindtryk i bymidten.
04. december 2021 kl. 13:00 Af Kim Møller Pedersen

SAKSKØBING Det er næsten umuligt ikke at blive bare en lille smule i julehumør, hvis man i disse dage vandrer lidt rundt i Sakskøbings centrum i en af døgnets mørke timer.

Overalt lyser julepynten op omkring julehandlen hos butikker og medlemmer af handelsstandsforeningen. Herfra arrangeres der traditionen tro endnu engang masser af julearrangementer med eksempelvis endnu en julet formiddag på Rådhustorvet og her et stort børnejuleoptog på tirsdag.

Optoget starter på P. Hansens Vej ved Tambourhuset klokken 9.30, og de denne gang op mod 300 små størrelser ender som nævnt på Rådhustorvet.

- Så får de en klementin, en figenstang, en pakke rosiner og en ostehaps. Vi undgår klejner i år og passer på, så godt vi kan i forhold til corona, siger formanden for Sakskøbing Handelsstandsforening, Jan H. Petersen.

I forhold til det helt store juleoptog 12. december venter der på nuværende tidspunkt 34 tilmeldte indslag, da Radsted Idrætsforening lige er sprunget til som den seneste. Der kan nå flere med, men så skal det gå stærkt, understreger Jan H. Petersen.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE