cookie-og-privatlivspolitik
Det er langt fra sikkert, der igen i år kommer til at være et kæmpe juleoptog i Sakskøbings gader. Men der arbejdes ud fra, det kan lade sig gøre, og så må de aktuelle corona-restriktioner afgøre sagen til december.
Det er langt fra sikkert, der igen i år kommer til at være et kæmpe juleoptog i Sakskøbings gader. Men der arbejdes ud fra, det kan lade sig gøre, og så må de aktuelle corona-restriktioner afgøre sagen til december.
Foto: Ingrid Riis

Guldborgsund

Julerier er alle klar til "affyring"

Sakskøbing Handelsstandsforening arbejder ufortrødent videre med en plan om at afvikle alle julearrangementer i byen
16. oktober 2020 kl. 08:10 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Det bliver ikke nemt, og der er helt sikkert ingen garanti for en afvikling. Så kort kan det siges om blandt andet det muligvis forestående kæmpestore juleoptog i Sakskøbings gader.

Men som traditionen sig byder, er der allerede her i oktober linet de første 10-12 juleoptogsdeltagere op på listen hos Sakskøbing Handelsstandsforening, hvor formand Jan Herluf Petersen som alle andre venter i spænding på de kommende udmeldinger om fortsatte eller måske "opblødte" forsamlings- og afstandsregler.

- Det er klart, vi kan ikke have, at byens store juleoptog i december går hen og smitter det halve af Midtlolland med corona. Her og nu ved vi, at der er udfordringer i en periode frem til 30. oktober, og derefter må vi se, hvad der bliver meldt ud fra regeringens side. Vi ville også meget gerne kunne lægge ud med juletræstænding den 13. november, men vi kan på nuværende tidspunkt ikke vide, om vi bliver nødt til at aflyse et eller flere af byens faste julearrangementer, fortæller Jan Herluf Petersen forud for næste uges generalforsamling i handelsstandsforeningen.

Formanden kan næsten ikke holde ud at tænke i aflysninger af de mange julearrangementer, der hvert år samler tusindvis af tilhørere i Sakskøbing, men skal man være lidt fortrøstningsfuld, så lyder det da godt, at handelsstanden fortsætter juleplanlægningen og kan "fyre" julerierne af med kort varsel, hvis der åbner sig en mulighed for gennemførelse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historien om Kaj Munk skal… 27. oktober 2020 kl. 07.05

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

Annonce