cookie-og-privatlivspolitik
Susan Søgren, afdelingsdirektør, er glad for flytningen til Toldbodgade. Hermed er 40 medarbejdere samlet inden for både private banking og landbrug- og erhverv. Det giver en fordel for personer, der er kunder begge steder.

2

Billeder

Susan Søgren, afdelingsdirektør, er glad for flytningen til Toldbodgade. Hermed er 40 medarbejdere samlet inden for både private banking og landbrug- og erhverv. Det giver en fordel for personer, der er kunder begge steder.
Foto: Maria Glasius Lange

Guldborgsund

Jyske Bank har samlet kræfterne under ét tag

Flytningen blev markeret med en reception.
02. december 2021 kl. 09:30 Af Maria Glasius Lange

NYKØBING Livet kan fremover blive en smule lettere for de personer, der både er privat- og erhvervskunder hos Jyske Bank.

Private Banking-afsnittet, der tidligere holdt til på Jernbanegade, er nemlig flyttet ind hos kollegerne på landbrug- og erhverv på Toldbodgade 25.

Med ét er kræfterne samlet ét sted. Noget, der i dén grad er efterspurgt blandt både kunder og kolleger, siger afdelingsdirektøren på Lolland og Falster, Susan Søgren.

- Det betyder for os, at vi kommer til at skabe synergi ved at have alle kompetencer under samme tag. For vores kunder betyder det også en fordel, fordi vi har samlet alle aktiviteter et og samme sted, pointerer hun og tilføjer:

- Vi gør det for at stå stærkere i markedet, og ved at skabe et stort bankhus styrker vi Jyske Bank på Falster.

Annonce

Tirsdag markerede banken flytningen med en reception for kunderne, der kunne få en rundvisning i lokalerne. Imens underetagen er dedikeret til skriveborde, er overetagen indrettet med frokoststue for personalet samt flere små loungeområder, hvor man kan sidde med kunderne.

- Vi er som noget nyt begyndt at arbejde med bærbare computere, og dermed kan vi let sætte os i et par lænestole og tilbyde en kop kaffe, imens vi løser problemet.

Rammerne må gerne sælge en oplevelse, forklarer Susan Søgren og nikker hen mod et stort ror, der toner frem på førstesalen. Beliggenheden på havnen afspejler sig nemlig også i indretningen.

En anden fordel ved netop beliggenheden er, at parkeringsforholdene er bedre på Toldbodgade.

Det betyder, at de mange, der benytter sig af pengeautomaten, lettere kan parkere lige ved siden af.

Annonce

Selv om onlinemøder er vokset under coronanedlukningen, er det for banken fortsat vigtigt med fysiske butikker, siger Susan Søgren.

De viser, at banken er nærværende i lokalmiljøet, og derudover kan man som kunde stadig gå direkte ind, hvis man har brug for hjælp.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE