cookie-og-privatlivspolitik
Nykøbing F. Teater ligger for tiden stille som følge af coronavirussen. Næste år får det ny leder, når Jens Couriol overdrager tøjlerne til Mark Stig Andersen, der også fortsat skal lede Guldborgsund Hallerne.

Foto: Anders Knudsen/arkiv

Guldborgsund

Kan endelig åbne årets billetsalg

Efter flere udsættelser kan Teaterforening åbne for løssalg af billetter.
12. september 2020 kl. 11:15 Af Niki Treumer Mogensen

Annonce

NYKØBING 1. juni blev til 1. juli og siden 1. september, men nu skulle den være god nok: Teaterforeningen Guldborgsund kan sætte gang i løssalget af billetter til efterårets forestillinger 17. september.

Det fortæller forkvinde Jette Malmskov.

- Vi har ikke kunne sætte gang i det offentlige salg, før vi havde tastet medlemmernes bestillinger ind, og det er vi færdige med nu. Vi har ventet og ventet, og det er en stor lettelse, for hold op, hvor er dejligt at komme igang, siger hun og tilføjer, at det også er forbundet med en vis nervøsitet.

- Det værste, der kan ske, er, at nogen bliver smittet med corona, og at de så siger, at de har været i teatret. Det ville jeg næsten ikke kunne bære.

En del af forsinkelsen har da også handlet om, at det skulle klarlægges, hvordan restriktioner ved forestillingerne skulle være i forhold til virussen.

Med forbehold for, at det kan ændre sig, hvilket teaterforeningen straks vil agere på, er der nu styr på det. Og det er belejligt.

Torsdag i næste uge, hvor billetsalget også starter, ligger sæsonens første forestilling nemlig. Det er Figaros "Elverhøj - men tonen er lav", som egentlig skulle have været vist i foråret.

- Vi har satte alle sejl til for, at gæsterne skal føle sig trygge. De kommer ind tre steder på forskellige tidspunkter og må ikke rejse sig i pausen, medmindre de skal på toilettet, og pausen er skåret ned til 10 minutter. Og så skal vi se, om vi kan få dem ud på samme måde igen, fortæller forkvinden, der melder udsolgt til forestillingen, hvor færre sæder end normalt har været i salg.

Næste forestilling er mandag 21. september, hvor "Mødre" går på Teater Masken.

Løssalget til forårets forestillinger åbner 16. november.

Læs også artiklen: "Corona koster medlemmer og penge i teaterforening"KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce