cookie-og-privatlivspolitik
Hvad er dit juleønske? spørger folketingskandidat Iben Krog Rasmussen, som vil have en stand på Engestoftes julemarked i weekenden.

2

Billeder

Hvad er dit juleønske? spørger folketingskandidat Iben Krog Rasmussen, som vil have en stand på Engestoftes julemarked i weekenden.
Foto: Claus Hansen

Guldborgsund

Kandidat vil høre borgernes ønsker

Folketingskandidat er på julemarked for at høre, hvad folk ønsker sig af Christiansborg.
03. december 2021 kl. 08:13 Af David Arnholm

ENGESTOFTE Når der lørdag og søndag er julemarked på Engestofte, har Iben Krog Rasmussen en lille stand. Ikke for at sælge filtede nisser eller krydrede spegepølser, men for at tage imod folks ønsker.

Iben Krog Rasmussen vil nemlig gerne vælges til Folketinget for Venstre og i den proces have vælgerne på banen.

- I stedet for, at politikerne kommer med idéerne, vil jeg bruge julemarkedet til at vende det på hovedet og høre, hvad vores medmennesker ønsker sig. Julen er meget noget med, at "jeg ønsker mig den bog eller striktrøje", men det kan jo også være, hvad man ønsker sig fra Christiansborg, forklarer hun.

I hendes stand kan man derfor skrive sit ønske på et til og fra-kort og hænge det på et juletræ, og så vil Iben Krog Rasmussen bruge julen på at læse alle ønskerne.

- Det er ikke, fordi det skal være partipolitisk, men jeg er en ny kandidat og ønsker at høre, hvad folk ønsker sig. Politik er jo idéer til ting, der skal gøres anderledes, og jeg gør det for at vise, at politik ikke er farligt eller noget, man skal have læst 1.000 bøger for at skabe - politik er noget, vi taler om, forklarer Iben Krog Rasmussen, der i maj blev valgt som Venstre Lollands folketingskandidat.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE