cookie-og-privatlivspolitik
Minde-arrangementet begyndte på Torvet i Nykøbing.

20

Billeder

Minde-arrangementet begyndte på Torvet i Nykøbing.
Foto: Ingrid Riis

Guldborgsund

Kim Larsen blev mindet i Nykøbing

BILLEDSERIE OG VIDEO: Med fakler, lys og fællesskab blev Kim Larsen mindet med flere sange.
08. oktober 2018 kl. 11:17 Af David Arnholm

Annonce

NYKØBING Mange hundrede borgere var søndag aften mødt frem på Torvet i Nykøbing for at mindes afdøde Kim Larsen.

Med fakler, lys og fællesskab blev den folkekære sanger mindet med flere sange, heriblandt "Kvinde min", hvorefter den store forsamling begav sig gennem byens gågade med kurs mod banegården.

Her ved springvandet blev endnu en fællessang, "Susan Himmelblå", sunget, mens busser snoede sig rundt om den store menneskemængde. Herefter gik turen via Engboulevarden tilbage mod Torvet, hvor den stemningsfulde aften blev rundet af med et minuts stilhed og flere sange.

- Det var en smuk og rørende aften. Der var en rigtig god stemning - og en helt speciel stemning af fællesskab, lød det i aftes fra initiativtageren, Michelle G. Sandberg, bosiddende i Toreby og til daglig musiklærer på Stubbekøbing Skole.

- Jeg er selv musikelsker og elsker hans musik, og Kim Larsen er faktisk den første, jeg som barn var til koncert med. Og jeg kan huske, vi børn kunne alle hans sange og sad og sang i bussen på vej til koncerten. Jeg kan især huske, vi sang "Haveje". Du kan ikke være musiklærer uden at nævne Kim Larsen. Han er en, der har betydet et eller andet for os alle, fortalte hun om sin bevæggrund for at tage initiativ til gårsdagens hyldest til Kim Larsen.

Præcis hvor mange, der deltog i hyldesten af Kim Larsen i Nykøbing, vides ikke. Arrangementet var annonceret via Facebook - og folk mødte spontant frem. Nogle oplyste til Michelle G. Sandberg, at der muligvis havde deltaget op mod 1.000 borgere i minde-arrangementet.

- Det handlede om Kim Larsen - og det handlede om fællesskab. Og jeg er meget glad for, at så mange mødte frem og bakkede op, lyder det fra Michelle G. Sandberg.

hov+dada
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tillykke til folkestyret 24. juni 2019 kl. 00.22

AF: LOTTE HINRICHSEN LARSØ

Til byrådet vedr.… 19. juni 2019 kl. 16.53

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 18. juni 2019 kl. 08.09

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

Annonce