cookie-og-privatlivspolitik
Over 500 motorcykler samledes på Cementen i Nykøbing, før de kørte videre til Stubbekøbing Motorcykelmuseum. Museet havde åbent for sidste gang i denne sæson.

23

Billeder

Over 500 motorcykler samledes på Cementen i Nykøbing, før de kørte videre til Stubbekøbing Motorcykelmuseum. Museet havde åbent for sidste gang i denne sæson.
Foto: Jan Knudsen

Guldborgsund

Knap 600 motorcykler mødtes for første gang i to år

Motorcykelmuseum lukkede for sæsonen med det bedste besøgstal nogensinde og et stort motorcykeltræf.
24. oktober 2021 kl. 17:50 Af Maria Glasius Lange

STUBBEKØBING Knap 600 motorcykler kørte søndag i samlet flok fra Cementen i Nykøbing til Stubbekøbing, hvor Motorcykelmuseet holdt sit traditionsrige træf inden sæsonlukningen. Tidligere år har der som regel været flere med ved sæsonåbningen, så det høje deltagerantal fortæller museets Torben Adelholm, at mange trængte til at få luftet deres motorcykel.

- På grund af coronaen har vi måtte aflyse to åbninger og lukninger. Og det er jo ikke kun os. Flere andre store træf har også været aflyst, så der har nok bare været en stor lyst efter at komme af sted.

Med på turen fra Nykøbing var også museets egen 115 år gamle Elleham-motorcykel, der måtte trækkes op ved hjælp af en boremaskine. Men turen klarede den fint.

Og med på sidelinjen ved Cementen stod Aase Ejbye, der har kigget med i alle de år, hun har boet i Nykøbing.

- Jeg bliver faktisk lidt rørt, når jeg ser dem køre af sted, siger hun, der aldrig selv har kørt eller ejet en motorcykel.

Annonce

300 personer kiggede søndag forbi motorcykelmuseet, og Torben Adelholm kan nu lukke for sæsonen og glæde sig over det højeste besøgstal nogensinde.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE