cookie-og-privatlivspolitik
Der var tilbud for både store og små i teltet foran Klosterkirken.

14

Billeder

Der var tilbud for både store og små i teltet foran Klosterkirken.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Kulturnatten skudt i gang

Der var godt fyldt op i teltet foran Klosterkirken, hvor lokale kulturinstitutioner havde taget plads for at deltage i årets kulturnat.
04. oktober 2019 kl. 19:05

Annonce

NYKØBING Sommerhalvåret er ved at være endegyldigt færdigt, og nu nærmer vi os med hastige skridt tiden til en god bog og indendørssysler. Derfor havde adskillige foreninger taget plads i et telt foran Klosterkirken for at give interesserede, store som små, muligheden for at få en indsigt i, hvad der er af kulturelle tilbud her i Guldborgsund Kommune.

Martin Lohse (G), formand for kommunens kultur-, fritid- og bosætningsudvalg, åbnede officielt eftermiddagen og ikke mindst aftenens tilbud fra teltes scene.

- Jeg lover jer, at der er noget for alle - så er det næsten ligemeget, om du er to eller 82, der er et tilbud til dig derude i aften. Og når I vandrer ud i natten, så husk at dele glæden ved oplevelserne med de, der er i nærheden. I bliver inviteret indenfor i en masse kulturinstitutioner i dag, sagde Martin Lohse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce