cookie-og-privatlivspolitik
Her er det Mona Kamper, der er i gang med søndagens koncentrerede indsats på Godthåbs Allé.

13

Billeder

Her er det Mona Kamper, der er i gang med søndagens koncentrerede indsats på Godthåbs Allé.
Foto: Ingrid Riis

Guldborgsund

Leos Hanomag klarede skærene

BILLEDSERIE OG VIDEO: Weekenden bød på mesterlig pløjning på Godthåbs Allé, hvor dommerne målte nøje efter veterantraktorernes aktioner - først 20 minutters flækning og så 2 timer og 40 minutters opfølgende præcisionspløjning.
14. september 2020 kl. 14:35 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

MARIELYST Flerfuret, enfuret og så lige med bugserploven. En-to-tre discipliner, og så kunne Leo Jensen søndag eftermiddag notere sig, at endnu en titel som klubmester i veterantraktor-pløjning var i hus.

- Der var meget tæt løb. Men jeg endte med 108,5 point, og det var lige nok til at blive VTV-mesterklubmester, lød det fra Leo Jensen oven på weekendens koncentrerede pløjning hos Veteran Traktorens Venner i Marielyst.

Som traditionen byder, var det igen Thomas Skovs marker ud til Godthåbs Allé, som i weekenden dannede grundlaget for at kunne kåre en ny klubmester. Mens der lørdag blev øvepløjet og stillet skarpt ind på blandt andet søndagens påkrævede dybde på 18 til 22 centimeters plovfure, så kunne man søndag eftermiddag se 14 deltagende veterantraktorer med ekstra koncentrerede førere bag rattet.

Nu venter så DM i pløjning i jyske Langå 10. oktober, og i år bliver det på grund af coronaudfordringerne uden tilskuere og ledsagere. Men blandt andre klubmester Leo Jensen er helt sikkert med.

Klik på billedet herover for at se flere billeder.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce