cookie-og-privatlivspolitik
Lars Løkke Rasmussen i radiostudiet hos værterne Søren Hansen og Line From.

5

Billeder

Lars Løkke Rasmussen i radiostudiet hos værterne Søren Hansen og Line From.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Løkkehjulet snurrede

Statsministeren svarede på lytterspørgsmål i Radio SydhavsØerne
21. maj 2019 kl. 18:54 Af Birgitte Grønning

Annonce

NYKØBING Normalt kører quizhjulet i Radio SydhavsØerne, når klokken har passeret 16. Men tirsdag var det Løkkehjulet, der snurrede.

Statsminister og Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, var nemlig gæst i studiet og svarede på de lytterspørgsmål, hjulet stoppede på. Det gjaldt for eksempel et spørgsmål fra Louise, der gerne ville vide, hvordan det er at være den eneste, der ved, hvornår en længe ventet valgdato falder.

- Det er lidt sjovt at gå og høre på kommentatorerne, der gætter løs, indrømmede Lars Løkke, som kun havde delt sin beslutning om valgdatoen med sin kone.

En lytter ved navn Birgit ville gerne vide, om Lars Løkke Rasmussen mener, at der er for meget fokus på ham selv og Socialdemokratiets Mette Frederiksen som i en amerikansk præsident-valgkamp.

- Nej, egentlig mener jeg, at der er for lidt fokus på os, for jeg vil gerne have flere dueller med Mette Frederiksen. Når alt kommer til alt, er det jo mig eller hende, der kommer til at stå i spidsen for landet efter valget, og jeg synes, at det er vigtigt at få grundigt belyst, hvad vi står for, sagde Lars Løkke Rasmussen.

Statsministeren valgte også tre musiknumre og sørgede dermed for, at lytterne fik toner fra Outlandish, Brødrene Olsen og Lukas Graham.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

AF: JOHN WENNERWALD

Guldregn 08. september 2019 kl. 17.37

AF: LARS STIG HANSEN

Marielyst torv – gener fra… 07. september 2019 kl. 21.59

AF: BJARKE ROSENKILDE

Henrik Sass Larsen tilbage… 04. september 2019 kl. 23.40

Annonce