cookie-og-privatlivspolitik
Efter at have forladt DF melder Lis Magnussen og Mette Møller sig under Venstres faner. Arkivfoto
Foto: Flemming Keith Karlsen

Guldborgsund

Løsgængere går ind i Venstre

Venstre byder velkommen til to nye medlemmer i byrådsgruppen.
12. april 2019 kl. 13:10 Af Maria Juel Glasius

Annonce

GULDBORGSUND Venstre har udvidet sin byrådsgruppe med de to nye medlemmer, Lis Magnussen og Mette Møller.

Efter at have meldt sig ud af Dansk Folkeparti i januar 2019 havde de to politikere behov for at finde ud af, om de ville fortsætte som løsgængere, eller om de skulle melde sig ind et politisk parti.

- Efter modne overvejelser, og efter at flere partier har kontaktet os, har vi besluttet os for at melde os ind i Venstre, hvor vi er blevet taget super godt imod. Der er en rigtig god dialog og godt samarbejde, og vi bliver hørt og taget alvorligt. Det er vores oplevelse, at der i Venstre er et stort fokus på at søge indflydelse og skabe politiske resultater. Vi har, inden vi meldte os ind, læst Venstres partiprogram og kan konstatere, at vi er meget enige med Venstre, og ser frem til at blive en del af Venstres gruppe, uddyber de i en pressemeddelelse.

Gruppeformand og anden viceborgmester Ole K. Larsen fortæller, at han på Venstres gruppes vegne er meget glad for at kunne byde Lis Magnussen og Mette Møller velkommen i gruppen:

- Lis og Mette har begge en solid politisk erfaring, som jeg er sikker på fremover vil blive til stor gavn for Venstre. Lis Magnussen har en stor viden om teknik- og miljøområdet, mens Mette Møller har en dyb indsigt både politisk og professionelt i social- og sundhedsområdet, som Venstre kan drage stor nytte af. Samtidig sidder de i de to udvalg, hvor vi ikke tidligere har været repræsenteret, hvilket i høj grad vil styrke vores mulighed for at præge den politiske udvikling også på disse områder. Lis og Mette har som løsgængere deltaget i et par møder hos os og har allerede tydeligt vist os, hvordan deres store indsigt på disse områder kan styrke Venstre, tilføjer han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LOTTE HINRICHSEN LARSØ

Til byrådet vedr.… 19. juni 2019 kl. 16.53

AF: METTE HOVMAND

Venstre stemmer IKKE for en… 19. juni 2019 kl. 15.17

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 18. juni 2019 kl. 08.09

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

Annonce