cookie-og-privatlivspolitik
Der var godt besøgt i biografen, da den åbnede før eftermiddagens første forestillinger - de første i fem måneder. Coronapastjek med mere gik uden problemer.

6

Billeder

Der var godt besøgt i biografen, da den åbnede før eftermiddagens første forestillinger - de første i fem måneder. Coronapastjek med mere gik uden problemer.
Foto: Claus Hansen

Guldborgsund

Mange ville i bio efter genåbning

Biografejer melder om populær første åbningsdag uden problemer.
07. maj 2021 kl. 17:00 Af Niki Treumer Mogensen

NYKØBING Efterspørgslen på billetter var større end ventet, da Nordisk Films biograf i Nykøbing torsdag åbnede igen. Det skete efter fem måneders nedlukning, og biografchef Bente Nielsen anså det inden åbningen som fantastisk, hvis der kom 250 gæster.

- Der kom 275, så det er rigtig fantastisk. Det blev en god åbningsdag og en god oplevelse for alle, tror jeg, også personalet, siger hun efterfølgende.

De ansatte skal i forbindelse med genåbningen stå i døren og tjekke gæsternes coronapas samt id.

- Det gik så fint, og gæsterne viste den tålmodighed, der skulle til. Der var super god stemning over hele linjen om aftenen, da jeg var der, fortæller hun, der havde brugt første del af åbningstiden i sin anden biograf i Næstved.

Hun påpegede, at gæsterne var kommet lidt ind i rutinen, fordi de kendte proceduren fra for eksempel restauranter, der i forvejen var genåbnet.

Annonce

- Og man kommer så langt med en smil, en forklaring og en sjov bemærkning, siger hun.


Mere normal hverdag

På plakaten var seks film fordelt på 12 forestillinger. Blandt de mange gæster, der havde glædet sig til igen at komme i biografen, var Henriette, der var med børnene Lilje og Storm på syv og fem år. De skulle se børnefilmen "Croods - En ny tid" og havde ventet længe på at komme afsted.

- Vi har holdt hjemmebiograf, men det er ikke det samme. Popcorn, lugten og de andre indtryk, man får i biografen, det er bare noget andet, sagde hun.

Også Daniel Christensen, Chanel og børnene Elissa Knudsen og Aya Christensen skulle se Croods.

- Mens der har været lukket ned, har man gået ture i naturen, men det har man gjort nu. Det her er mere en oplevelse end at se film derhjemme, for der er telefonen altid lige i nærheden, men her er der ikke nogen afbrydelser, sagde han.

Annonce

Marlene Eg og Søren Kampff fra Frejlev skulle se "Retfærdighedens Ryttere". Det skulle de allerede i november med nogle venner, men så kom den anden nedlukning af landet.

- Så det er fantastisk at kunne komme ud nu, sagde han, mens hun tilføjede:

- Det er en mere normal hverdag, og så får vi noget at grine af.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

AF: JOHN WENNERWALD

Boligmarkedet opvarmes 24. maj 2021 kl. 11.09

Annonce

ANNONCE