cookie-og-privatlivspolitik
Der mangler nu kun et par enkelte indvendige detaljer, som snart kommer på plads i det nye saunahus. Badebroen foran huset er naturligvis allerede åben for alle, da der er offentlig adgang til de nye udendørs badefaciliteter.
Der mangler nu kun et par enkelte indvendige detaljer, som snart kommer på plads i det nye saunahus. Badebroen foran huset er naturligvis allerede åben for alle, da der er offentlig adgang til de nye udendørs badefaciliteter.
Foto: Nysted Sauna & Havbad

Guldborgsund

Mangler stadig få detaljer og uddeling af armbånd

Mange gæster kigger forbi den gamle kalkværksgrund for at følge med i tilblivelsen af Nysted Sauna & Havbad, som er tæt på at være klar




11. januar 2022 kl. 18:30 Af Kim Møller Pedersen

NYSTED Et bestyrelsesmøde i sidste weekend og et nyt i den kommende. Jo, der er nok at se til for medlemmerne af bestyrelsen bag Nysted Sauna & Havbad, der stadig er udfordret af coronaen og de høje smittetal i forhold til den med spænding imødesete indvielse af de næsten færdige faciliteter.

- Der kan stadig ikke sættes en fast indvielsesdato på, selvom vi gerne ville. Men nu har vi planlagt uddeling af armbånd til medlemmerne henholdsvis 12. og 19. februar fra klokken 11 til 13 begge dage, hvor der vil være nogen fra bestyrelsen til stede.

Sådan lyder det fra talsmand Jørgen Gregersen på vegne af bestyrelsen i Nysted Sauna & Havbad, hvor adskillige mails er sendt ud til de mange, som har givet udtryk for, at de enten gerne vil være passive eller aktive medlemmer af den nye "saunaklub" på den gamle kalkværksgrund.

Mailene er sendt ud, så der er sikkerhed omkring, hvorvidt man nu helst vil nøjes med at være passivt medlem, eller om man vil med ind i varmen, så at sige.

- Her og nu er vi oppe på i alt 284 medlemmer, hvoraf de 90 er passive, mens de 194 er aktive. Bestyrelsen har sat et maksimum for antal medlemmer på 350, så der er stadig plads til flere interesserede, tilføjer Jørgen Gregersen.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE