cookie-og-privatlivspolitik
Søndag var der gang i trillebøren på Østvej.

19

Billeder

Søndag var der gang i trillebøren på Østvej.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Guldborgsund

Med familien på tur i græskarland

Søndag kunne man tage hele familien med og ud i marken hos Bregnholt Blomster ved Herritslev. Det var der traditionen tro mange, der gjorde brug af, og så blev det ellers til en tur i græskarland.
14. oktober 2019 kl. 16:00

Annonce

HERRITSLEV Udskæringer, fantasi, konkurrence og nysgerrige blikke efter, hvordan mon de andre mon nu lige gjorde med deres græskar.

Det handlede kort og godt om at være kreativ på Østvej 6 i går, og det var alt sammen en del af det traditionelle græskar-arrangement hos Bregnholt Blomster.

Her væltede det sædvanen tro ind med børnefamilier, som havde taget en søndagsudflugt til græskarland. Det flotteste græskar skulle naturligvis kåres i løbet af dagen, og det skete to gange - henholdsvis klokken 12 og 14.

- Det hele toppede ved den første konkurrence, hvor vi havde omkring 40 græskar med, og på det tidspunkt talte vi et besøgstal omkring 200 gæster. Vi fik også talt bilerne, og der var 65 parkerede biler, lød det fra Henriette Skotte Kerff fra Bregnholt Blomster.

Det var syvende gang i år, der blev arrangeret græskardag for hele familien på Østvej, og Henriette Skotte Kerff anslår dagens samlede besøgstal til at ligge oppe omkring de 300 gæster.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce