cookie-og-privatlivspolitik
Mickey Pless står sammen med Vores Nykøbing og Guldborgsund Kommune bag initiativet til Sommersang på Torvet de fire tirsdage i august.

2

Billeder

Mickey Pless står sammen med Vores Nykøbing og Guldborgsund Kommune bag initiativet til Sommersang på Torvet de fire tirsdage i august.
Foto: Flemming Keith Karlsen/arkiv

Guldborgsund

Mickey Pless byder op til Sommersang på Torvet

VIDEO: De fire tirsdage i august underholder kendte sangere som blandt andre Dario Campeotto og Keld og Hilda Heick.
06. juli 2020 kl. 11:30 Af Manfred Sørensen, Pia Winther

Annonce

NYKØBING Det er stadig meget uvirkeligt, at Nykøbing Falster Revyen er aflyst i år. Den hører til sommeren i byen. Men nu sker der noget andet, der helt sikkert også bliver folkeligt og festligt. Nykøbing Falster Revyen og Vores Nykøbing præsenterer i samarbejde med Guldborgsund Kommune "Sommersang på Torvet".

Der vil hver tirsdag i august være tale om gratis koncerter på Torvet, og alle koncerterne begynder klokken 19.

- Tag selv en havestol med under armen og kom og syng med sammen med Mickey Pless og aftenens solist/solister og Nykøbing Falster Revyens fem-mands-orkester, lyder opfordringen fra André Andersen fra Vores Nykøbing.


Kryds i kalenderen

Første mand på scenen - 4. august - er Dario Campeotto: Danmarks "måske" største smørtenor igennem tiderne, og manden, der sendte Danmark på det internationale melodi-grandprix hitliste med melodien "Angelique". 11. august kommer turen til vores allesammens Keld og Hilda Heick.

Med en lang perlerække af Grand Prix-sejre, Grammy'er samt sølv-, guld- og platinplader, har Keld & Hilda med efternavnet Heick forlængst slået deres navn fast, som en af de mest langtidsholdbare succeser i dansk underholdning.

Gennem fem årtier har de forsynet "familien Danmark" med musik, der strækker sig lige fra pigtråd og pop til viser, Grand Prix og rock'n'roll-musik.

Skønne bakkesangerinder lander på Torvet 18. august bestående af Tina Grunwald og Karen Marie Lillelund. Gad vide, om ikke de har sangen "Køb blomster, køb blomster" på repertoiret?

Og til sidst er det Rikke Buch Bendtsen og Rasmus Krogsgaard, publikum kan opleve på Torvet. De er begge på Nykøbing Falster revy-holdet anno 2021.


Retningslinier

Alle officielle retningslinjer med hensyn til Covid-19 skal selvfølgelig overholdes.

Der må max være 500 deltagere på Torvet, og der skal være en ledig plads eller en meter (fra sædemidte til sædemidte) mellem pladserne. Undtagelsen gælder for grupper der i forvejen har tæt kontakt. Alle gæster skal før og efter bidrage til at holde god og sikker afstand og undgå unødig kø.

Publikum må ikke rejse sig for at danse eller lignende. Vis hensyn. Så bliver det en god oplevelse for alle.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce