cookie-og-privatlivspolitik

Guldborgsund

Middelaldercenteret satser stort

Middelalderturneringer, skuespil, koncerter og skøjtebane i et og samme anlæg. Middelaldercenteret planlægger ny multiarena.
03. oktober 2007 kl. 19:10 Af folketidende.dk (support@pro2.dk)

Annonce

Middelaldercentret har fået fire millioner til første fase af et middelaldertorv med stor arena til ridderturneringerne. Der vil blive plads til 1000 tilskuere og større shows.
- Vi kan ikke udvide længden af sæsonen. Men vi kan udvide dagene ved at tage aftenerne i brug, siger Middelaldercenterets leder Peter Vemming.
- De helt vilde planer er, at man skal kunne sidde 1000 mennesker og spise og se ridderturneringer. Det bliver et multifunktionelt anlæg, hvor der udover de drabelige ridderturneringer kan spilles store middelalderlige skuespil, afholdes koncerter og løbes på skøjter om vinteren, når arenaen ikke skal bruges til noget andet.

Lønmodtagernes Feriefond bidrager med fire millioner kroner. Ikke direkte til murstenene, men til formidlingen af historien. De fire millioner rækker til første fase ud af fire faser i den store udvidelse af Middelaldercenteret. Peter Vemming tror på, at de sidste penge nok skal dukke op på en eller anden måde.

Læs mere i onsdagens FolketidendeKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

AF: MARTIN WOUTERS

800 bolinger i sundet ????? 07. februar 2019 kl. 14.08

AF: BENT HANSEN

Flere danske film vises i… 05. februar 2019 kl. 11.47

Annonce