cookie-og-privatlivspolitik
Formand for Ejerforeningen i Marielyst Ferieby, Knud Brusgaard Nielsen, ser frem til mødet.
Formand for Ejerforeningen i Marielyst Ferieby, Knud Brusgaard Nielsen, ser frem til mødet.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Mødes med udvalget

Udvalg skal mødes med repræsentanter for Marielyst Ferieby for at høre deres betænkeligheder ved de 10 poolhuse, virksomheden Skanlux planlægger at opføre.
28. november 2019 kl. 14:51 Af Andreas Johansen

Annonce

MARIELYST I flere uger har repræsentanter for Marielyst Ferieby, navnligt formand for ejerforeningen Knud Brusgaard Nielsen, søgt en måde at komme i snak med teknik-, miljø- og ejendomsudvalget i Guldborgsund Kommune for at drøfte de bekymringer, mange af beboerne nær byggegrundene på Marielyst deler.

Og nu er det endelig lykkes for ejerforeningen at lave en aftale med teknik-, miljø- og ejendomsudvalget om at mødes. Det sker onsdag 4. december, oplyser formand for Ejerforeningen i Marielyst Ferieby, Knud Brusgaard Nielsen.

- Vi har længe bedt om foretræde for udvalget, og nu har vi fået en aftale i hus. Guldborgsund Kommune vil heldigvis ikke være bekendt andet end at invitere os, og det er vi glade for. Vi vil fremføre de store linjer i forhold til de mange indsigelser i sagen. Vi vil trække de håndfaste udfordringer frem for kommunen, så de kan se, hvorfor vi reagerer, som vi har gjort.

- Vi har hele tiden vidst, at der kunne blive bygget på de to grunde. Men de huse, der skal ligge der, skal i størrelse og udseende matche resten af feriebyen. Det er vores primære indsigelse. Vi er ikke hårdnakkede modstandere af, at der bliver bygget, slet ikke. Men vi kan se, at Skanlux har huse i alle størrelser - også nogle, der ville passe fint ind i feriebyen, siger Knud Brusgaard Nielsen.

- De huse, der er søgt om at opføre, mener vi også er i strid med den gældende lokalplan. Men selvom man i gåseøjne bare bygger almindelige huse, vil de stadig være eftertragtede, er vi sikre på.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Eliten, magthaverne, censur… 27. januar 2020 kl. 13.15

AF: DAN TOXVÆRD RASMUSSEN

DEBATTEN OM FOR OG IMOD… 27. januar 2020 kl. 09.40

AF: JOHN WENNERWALD

Husk SFO-erne 26. januar 2020 kl. 20.53

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

Annonce