cookie-og-privatlivspolitik
Der er utvivlsomt et stort program omkring dette års udgave af Madens Folkemøde med ni forskellige spor og masser af vidensdeling, holdninger og madglæde. Også mulighed for støtte fra Nordea-fonden kan man blive klogere på.
Der er utvivlsomt et stort program omkring dette års udgave af Madens Folkemøde med ni forskellige spor og masser af vidensdeling, holdninger og madglæde. Også mulighed for støtte fra Nordea-fonden kan man blive klogere på.
Foto: Anders Knudsen/arkiv

Guldborgsund

Mulighed for støtte til foreninger på folkemøde

Nordea-fonden deltager til Madens Folkemøde og giver her svar på, om man kan få støtte til ens projektidé
19. september 2021 kl. 19:00 Af Kim Møller Pedersen

ENGESTOFTE Dette års udgave af Madens Folkemøde rummer masser af vidensdeling, holdninger og madglæde. Også Nordea-fonden er til stede på Madens Folkemøde og vil være med til at give foreninger og organisationer svar på, om det er relevant for dem at søge støtte til deres projektidé.

Har man således en god idé til et projekt eller en aktivitet, som skaber fællesskab og aktivitet, så er der 24. september på Engestofte Gods altså mulighed for at finde frem til, om der kan skrabes midler sammen via Nordea-fonden.

Sagt på en anden måde og kort og godt kan man finde frem til, om det overhovedet er relevant at søge Nordea-fonden for den pågældende, potentielle ansøger. Nordea-fonden vil på Madens Folkemøde nemlig uden så mange dikkedarer tilbyde alle foreninger en hurtig vurdering af deres projektidé.

Det skal her med, at fonden støtter projekter og aktiviteter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.

Hvis man er blevet nysgerrig på at finde ud af mere i forhold til eventuel støtte fra Nordea-fonden, kan man kigge forbi gårdspladsen hos Engestofte Gods fredag 24. september klokken 13.30 til 14.15 samt klokken 15.30 til 16.15 og drøfte sin idé med Nordea-fondens medarbejdere.

Annonce

Læs også artiklen "Billedkunst og fødevarer mødes på folkemødet"KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

AF: JOHN WENNERWALD

Dronning over alle 03. oktober 2021 kl. 22.46

AF: TOM AHLQVIST

Ældres forhold. 30. september 2021 kl. 16.06

Annonce

ANNONCE