cookie-og-privatlivspolitik
Her er det butikschef Anita Ølgård, der klipper snoren.

6

Billeder

Her er det butikschef Anita Ølgård, der klipper snoren.
Foto: Claus Hansen

Guldborgsund

Netto spillede sig tilbage i ny form

BILLEDSERIE: Onsdag blev Netto i Nysted genåbnet efter at have været lukket ned i godt tre uger i forbindelse med ombygning.
18. november 2021 kl. 20:12 Af Kim Møller Pedersen

NYSTED Hornmusik, kaffe samt slag- og køtilbud var kørt i stilling i Ny Østergade onsdag morgen, og det var naturligvis den længe ventede genåbning af byens Netto-forretning, som trak lidt mere morgenaktivitet end sædvanligt til sig.

Som man tidligere her i avisen har kunnet læse om, bliver alle landets Netto-butikker renoveret over de kommende fem år, så de kommer til at ligne den ny butiksindretning i Nysted.

Fra i går morges kunne dagligvarebutikkens kunder så med egne se og følge med i, hvordan nye farver, ny indretning og et særligt fokus på frugt og grønt samt nemme måltider så ud i den færdige udformning. De store forandringer i Ny Østergade med et helt nyt butikskoncept indover giver plads til en bærende rolle for frugt- og grøntafdelingen, og vil man vide mere om, hvad der ellers rører sig på hylderne, er der naturligvis et nyt katalog med varer, man kan læse op på.

I går var det butikschefen i den nye Netto-butik, Anita Ølgård, der sørgede for snoreklip, og endnu flere Netto-repræsentanter samt lokale ansatte var naturligvis også en del af festlighederne, hvor der som nævnt var både musik og kaffe helt fra klokken 7.30 onsdag morgen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE