cookie-og-privatlivspolitik
Forberedelserne til udvidelsen af Netto på Vestensborg Allé er allerede i gang, og midt i januar tager arbejdet for alvor fart, mens butikken lukker ned i et par måneder.
Forberedelserne til udvidelsen af Netto på Vestensborg Allé er allerede i gang, og midt i januar tager arbejdet for alvor fart, mens butikken lukker ned i et par måneder.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Netto udvider - lukker butik i to måneder

Netto skal opgraderes og udvides. Derfor holder butikken lukket.
06. december 2021 kl. 09:30 Af Jakob Poulsen

NYKØBING Normalt har Netto på hjørnet af Vestensborg Allé og Engboulevarden i Nykøbing åbent døgnet rundt, men i et par måneder i begyndelsen af det nye år kommer forretningen slet ikke til at holde åbent overhovedet.

Butikken skal nemlig igennem en større ombygning og udvidelse, og derfor bliver det nødvendigt at holde lukket fra 15. januar og frem til engang i midten af marts. Det fortæller butikschef Per Jensen til Folketidende.

- Vi udvider med knap 400 kvadratmeter, så det bliver en kæmpestor, ny Netto-butik. Konceptet bliver det samme som hos Netto i Marielyst (der genåbnede i onsdags, red.) med blandt andet scan og go og selvbetjeningskasser, fortæller Per Jensen.


Nyt koncept

Udvidelsen er et led i et nyt butikskoncept, som er ved at blive indført i Netto-butikker landet over. Et koncept, som indebærer, at butikken får et nyt udtryk, hvor der blandt andet bliver større fokus på frugt og grønt samt convenience food (mad, der kan tilberedes nemt, bekvemt og hurtigt, red.).

Selv om der altså blandt andet bliver indført selvbetjeningskasser, som man måske kender det fra eksempelvis Føtex, betyder det ikke, at kassemedarbejderne forsvinder, forsikrer Per Jensen. Der vil således stadig være bemandede kasser i butikken, også efter ombygningen.

Annonce

Butikken genåbner som nævnt i midten af marts, men den præcise dato er ikke endeligt fastlagt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE