cookie-og-privatlivspolitik
Her ses et billede af Frejlev-Vantore Skytteforenings hardballbane, som er markeret med en rød stiplet linje i et felt, der grænser op til friluftsbadet i Kettinge ved siden af Kettinge-hallen.
Her ses et billede af Frejlev-Vantore Skytteforenings hardballbane, som er markeret med en rød stiplet linje i et felt, der grænser op til friluftsbadet i Kettinge ved siden af Kettinge-hallen.
Foto: Frejlev-Vantore Skytteforening

Guldborgsund

Nu er der officielt klar bane til plastickuglerne

Hardballbane er efter måneders frivilligt arbejde med banen nu nået frem til en officiel åbningsfest.
17. september 2019 kl. 17:04 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

KETTINGE Net, safe-zone med hegn og sluse til spilområdet samt i det hele taget en ny komplet hardballbane er klar til åbningsfest efter måneders frivilligt arbejde.

Det sker lørdag 28. september, og det er helt præcist ved Frejlev-Vantore Skytteforenings nye faciliteter tæt på Kettinge-hallen og Kettinges friluftsbad.

- Til åbningsfesten vil der blive fortalt om projektet, samt hvad der kommer til at ske i fremtiden. Der vil også være hardballspil plus lidt godt til ganen i løbet af dagen, forklarer Lasse Eriksen på vegne af FVS Hardballbane.


På en lukket bane

Om hardball kan det tilføjes, at der her er tale om en sport, der foregår på en lukket bane, hvor spillerne skyder efter hinanden med små plastickugler.

Da der ikke er farvemarkering, som i paintball, bliver hardball kaldt en gentleman-sport, hvor den enkelte spiller skal gøre opmærksom på, at de er blevet ramt.

Programmet for åbningsdagen byder på oplæg om hardball klokken 10-11.30 samt mulighed for at prøve våben. Klokken 11.30-13 gælder det så hardballspil med gratis deltagelse, og klokken 13.30-14 er der en spilpause samt en gentagelse af dagens første oplæg. Klokken 14-16 er der igen hardballspil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

Annonce