Annonce
Guldborgsund

Nu kan du få Kronborg til middag

- Radioen er et frirum for mig. Det føles jo ikke som arbejde, når man kan lide at lave det. Det er min måde at gøre noget godt for mig selv på, og det er med til at give mig et overskud i hverdagen, siger Stine Kronborg. Foto: Flemming Keith Karlsen

Tidligere danser, sangerinde, reality-deltager med mere har fået sit eget program på Radio SydhavsØerne.

LOLLAND-FALSTER - Det bliver lidt hygge-eftermiddagsradio. Jeg har fået ret frie tøjler til at fortælle om de ting, der interesserer mig, og musik har altid været en stor del af mit liv.

Den tidligere danser, poledancer, sangerinde, bodybuilder, reality-deltager i blandt andet "Paradise Hotel" og "Fangerne på Fortet" med mere, Stine Kronborg, har fået nyt job. Hun er blevet ansat på Radio SydhavsØerne, hvor hun laver en times tidlig eftermiddagsradio, som sendes hver uge fra mandag til og med torsdag fra klokken 12 til 13.

Og selvom hun har været vant til større scener end et beskedent radiostudie oppe under taget i Tværgade i Nykøbing og tidligere har boet og arbejdet en årrække i Australien, Japan og Malaysia, så skinner glæden og engagementet over det nye job tydeligt igennem i studie 2 denne grå eftermiddag, hvor Folketidende møder hende.

Snart 41-årige Stine Kronborg er født på Møn og opvokset i Nakskov, og i 2016 flyttede hun tilbage til Nakskov efter en længere årrække i København og udlandet. Derudover har hun tidligere været vært på radiostationen The Voice, så det er ikke helt tilfældigt, at hun nu laver radio på Sydhavsøerne.

"Kronborg til middag" sendes hver mandag til torsdag fra klokken 12 til 13. Foto: Flemming Keith Karlsen

Erfaring og lokalkendskab

- Hun passer rigtigt godt ind i det, vi laver hos os, og samtidig har hun erfaring i at lave radio, og der er faktisk ikke så mange i vores område, der både har erfaring i at lave radio i vores format og samtidig har lokalkendskab - og så vil hun bare rigtigt gerne det her.

- At hun samtidig er kendt, er ikke uden betydning, men det er ikke det vigtigste. Det vigtigste for mig er, at hun pissegod og har det store lokalkendskab. Hun er dygtig, og hun laver god radio, og så må vi jo se, hvad det kan udvikle sig til. Jeg er rigtig glad for, at hun er her, for hun passer godt ind, både kollegialt og i radioen, siger radiochef Anders Brønholt fra Radio SydhavsØerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Meget impulsivt

Stine Kronborgs program hedder, som antydet i artiklens overskrift, "Kronborg til middag". Og selvom det hele skal planlægges ned til mindste millisekund, så det passer sammen med resten af dagens udsendelser, så er indholdet ikke lagt i nagelfaste rammer flere uger i forvejen.

- Det er meget impulsivt, hvad jeg vælger at snakke om, men jeg prøver at holde mig til aktuelle emner. Lokalradio betyder meget for mig. Det er fedt, at det ikke er så stort, og man føler, at lytterne kommer tættere på én. Jeg kan godt lide at komme med lidt information om det musik, vi spiller, og en del af kunstnerne har jeg jo selv arbejdet sammen med tidligere, så jeg kan nok ikke lade være med at fortælle en personlig historie om nogle af dem engang imellem, forklarer Stine Kronborg med et smil.

Udover det nye job som radiovært på Radio SydhavsØerne driver hun også caféen Stine & Leo i Søndergade i Nakskov, som er opkaldt efter hende selv og hendes treårige søn Leo. Det har hun gjort siden sommeren 2017, og det fortsætter hun med sideløbende med jobbet som radiovært.

- Det passer godt til mit liv lige nu. Mit primære kald er min søn. Det handler om at få livet til at fungere, så han har det godt og være et godt forbillede for ham, forklarer hun om Leo, som hun opfostrer alene.

- Han synes, det er lidt sejt at høre sin mor i radioen, tilføjer hun med et smil.

Og netop Leo er også en del af årsagen til, hendes udlængsel ikke er så stor, som den var engang.

- Der er en vis tryghed i at være i Danmark, når man er flere end bare én selv. Det kommer an på min søns udvikling, om jeg flytter igen på et tidspunkt, slutter Stine Kronborg.

  • - Radioen er et frirum for mig. Det føles jo ikke som arbejde, når man kan lide at lave det. Det er min måde at gøre noget godt for mig selv på, og det er med til at give mig et overskud i hverdagen, siger Stine Kronborg. Foto: Flemming Keith Karlsen
  • "Kronborg til middag" sendes hver mandag til torsdag fra klokken 12 til 13. Foto: Flemming Keith Karlsen
Annonce
Guldborgsund

Sommerhus-sensation: - Vi har forrygende travlt

Guldborgsund

35 biler til start i lokalt påskerally

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Sommerhus-sensation: - Vi har forrygende travlt

Lolland-Falser

Stigende vandstande og voldsomme storme har konsekvenser: Flere og flere melder sig

Guldborgsund

35 biler til start i lokalt påskerally

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Sport

Bredahl efter sejrsmål i overtiden: - En kæmpe forløsning

Sport

Bruun Jørgensen: - Det blev en underlig oplevelse

Nakskov

Familieforretning fylder 50 år: - Snakketøjet har jeg efter min far

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan