cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Guldborgsund

Ny DR-satsning på Engestofte

Engestofte Gods lægger gods til optagelser af musikprogrammet "De Største Poeter".
16. juli 2019 kl. 14:40 Af David Arnholm

Annonce

ENGESTOFTE TV2 har "Toppen af Poppen", og nu er Danmarks Radio på vej til at svare igen med det svenske tv-format "De Største Poeter" - en række programmer, som skal optages på Engestofte Gods på Lolland. De første optagelser er i kassen, og senere vender tv-holdet tilbage for at optage mere.

Det er ugebladet Her & Nu, der var først til at fortælle om det nye program, der får Lise Rønne som vært og musikere som Poul Krebs, Caroline Henderson, Jokeren og Bro som deltagere. Sammen med orkestret fra X Factor skal de sætte musik til et digt.

DR's underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, fortæller til Ekstra Bladet, at det endnu ikke er besluttet, hvornår programmet skal vises, da det stadig er ved at blive udviklet. Men måske bliver det sidst på året, måske næste år.

Under alle omstændigheder glæder Egenstoftes eventdirektør, Lise Egeskov, sig over, at godset skal promoveres i bedste sendetid. Hvordan tv-holdet fandt på at tage til Engestofte, ved hun dog ikke.

- Jeg fik bare at vide, de havde søgt efter en location og fandt os, fordi de synes, der er meget smukt. Og det er fedt, når de kommer udefra og finder ud af, der er fedt på Lolland, siger hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce