cookie-og-privatlivspolitik
Lars Gren kan blandt andet byde på masser af bland selv-slik i butikken, hvor der også er til lejligheder som babyshower og polterabender.

2

Billeder

Lars Gren kan blandt andet byde på masser af bland selv-slik i butikken, hvor der også er til lejligheder som babyshower og polterabender.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Ny festbutik åbner lige om lidt

- Jeg kender slet ikke noget til Nykøbing, men det sjove er, at jeg har snakket med mange på gaden, mens vi har gjort klar, og jeg tror, at vi er lige det, der mangler i byen, siger ejer.
18. oktober 2020 kl. 07:56 Af Niki Treumer Mogensen

Annonce

NYKØBING Nykøbing F. Teater får inden længe ny genbo, når en butik med festartikler åbner i Østergågade 7E.

Indehaver er Lars Gren, der tidligere har været butiksbestyrer i en vens festbutik, der kaldtes Bent, på Amager, og kammeraten udvidede siden med to yderligere butikker på henholdsvis Amager og i Køge, fortæller han.

- Da vi flyttede til Vordingborg fra Søborg, ville vi åbne en stor festbutik, der skulle ligge i Næstved eller Nykøbing. Og her fandt jeg en stor butik, som vi kan indrette, som vi vil, siger han om butikken, som kommer til at bære samme navn som kammeratens tre butikker.

Lokalerne er på næsten 300 kvadratmeter, og der kommer til at være et rigt udvalg til de festlige lejligheder som for eksempel babyshower.

Der indrettes et hjørne med alt godt til en polterabend samt en ballonvæg, bland selv-slik, udstyr til computerspil og mere.

- Det er lidt over hele paletten, fortæller ejeren, der har været i butikken i tre dage for nylig for at male og indrette med mere.


Stor interesse

Lars Gren håber at kunne åbne i uge 44, og senest 2. november, mandag i uge 45, åbnes dørene for første gang. Og ejeren har stor tro på projektet.

- Jeg kender slet ikke noget til Nykøbing, men det sjove er, at jeg har snakket med mange på gaden, mens vi har gjort klar, og jeg tror, at vi er lige det, der mangler i byen. Vi laver også milkshakes og andre ting, og jeg håber, at det kommer til at gå godt, siger han.

Interessen for at få job i den kommende butik har i hvert tilfælde været stor.

Forleden smed Lars Gren et jobopslag på Facebook, hvor han søgte to ungarbejdere under 18 år, og i løbet af den første dag kom op mod 25 ansøgninger, hvilket han betegner som helt vildt.

Foruden ham selv, hans datter og de to ungarbejdere håber han desuden, at butikken kommer til at klare sig så godt, at han med tiden kan ansætte nogle over 18 år også.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce