cookie-og-privatlivspolitik
Ejendomsmægler John Ole Hansen (i midten) deltager igen i DR's "Udkantsmæglerne".
Ejendomsmægler John Ole Hansen (i midten) deltager igen i DR's "Udkantsmæglerne".
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Ny sæson af "Udkantsmæglerne"

Optagelserne til den tredje sæson af "Udkantsmæglerne" er i gang. John Ole Hansen oplever, at københavnere åbner øjnene for Falster.
20. juni 2019 kl. 06:40 Af Maria Juel Glasius

Annonce

NYKØBING Ejendomsmægleren John Ole Hansen deltager også i den tredje sæson af Danmarks Radios program "Udkantsmæglerne", kunne han afsløre, da han forleden ankom til et rejsegilde i Nykøbing med en kameramand i hælene.

Han oplever, at programmet giver særligt københavnere en idé om, at Lolland og Falster ikke er et uland. Og programmet er ganske sobert, siger han.

- Det her er ikke "På røven i Nakskov". Det er det modsatte. Når først folk, der ikke kender det her område af Danmark, får en idé om, hvor dejligt og billigt her er, så kommer de hertil, siger han.

I programmet fremviser han blandt andet et idyllisk bondehus i Gedesby, som han vil forsøge at sælge som fleksbolig til københavnere.

Hans omsætning er steget mindst 10 procent alene på grund af sin deltagelse i programmet. Og blandt andet solgte han et hus til kameramanden fra den seneste sæson af programmet - et fritidshus i Skelby, som han nu bruger som sommerhus med sin familie.

- Mange vil bare gerne finde et fredfyldt sted, der ikke koster alverden. Og han opdagede i forbindelse med programmet, at det ikke krævede en dagsrejse at komme hertil.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Råstofferne forsvinder 10. november 2019 kl. 21.48

AF: BJARKE ROSENKILDE

Medier og logik 10. november 2019 kl. 10.39

AF: BJARKE ROSENKILDE

I demokratiets og… 08. november 2019 kl. 12.54

AF: BJARKE ROSENKILDE

Massesugesstion for viderekommende. 06. november 2019 kl. 09.40

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 05. november 2019 kl. 17.08

AF: JOHN WENNERWALD

Lønnen stikker af 03. november 2019 kl. 21.55

Annonce