cookie-og-privatlivspolitik
Elena og Kennie Overgaard Riise er glade for det nye liv. - Bare stranden er jo terapi for sjælen, siger Elena Overgaard Riise.

2

Billeder

Elena og Kennie Overgaard Riise er glade for det nye liv. - Bare stranden er jo terapi for sjælen, siger Elena Overgaard Riise.
Foto: Claus Hansen

Guldborgsund

Nye ansigter på campingpladsen

Nye pladsejere: Det første år skal vi bare lære.
14. maj 2021 kl. 20:06 Af Anne Katrine Petersen

BØTØ Elena Overgaard Riise er i pendulfart mellem græsslåmaskinen og kiosken. På en onsdag før Kristi Himmelfartsferien er der nok at gøre for hende og manden Kennie Overgaard Riise. Parret har nemlig overtaget Østersøparkens Campingplads og er flyttet fra Nordsjælland til Falster for at drive campingplads og være mere sammen som familie.

Nu er der gået to måneder, siden de overtog.

- Det går rigtig godt. Vi er sammen på en helt anden måde. Børnene følger bare med, når vi er rundt på pladsen for at vedligeholde eller reparere ting. De ser deres far meget mere, fortæller Elena.

Hun står på den anden side af skranken i den kombinerede reception og købmand. På disken har en stor rød pyt-knap taget plads, som hun smilende fortæller, de har fået i indflyttergave af noget familie.

Smilet kommer også frem, så snart en kunde eller gæst træder ind i lokalet. Det sker et par gange undervejs i interviewet. Kunderne har god tid. En spørger efter koldskål.

Annonce

- Koldskål, selvfølgelig, det er jo nu. Det har jeg ikke, men godt du spørger, for det skal jeg da have hjem, siger Elena Overgaard Riise, der sammen med manden har besluttet, at det første år skal de bare lære. Lære at bestille koldskål, når det er sæson, lære folk at kende, lære at drive campingplads.

- Det er jo ikke noget, man kan tage en uddannelse i, så vi lærer det kun ved at gøre det. Det er klart, at vi oplever bump på vejen, men det er helt okay, siger Elena.

Et af bumpene er selve pladsen og kendskabet til den. Der er 210 pladser og man skulle tro, at en plads bare er en plads.

- Det troede vi, men pladserne kan godt være skrå eller skæve, og det har betydning i forhold til, hvordan vognen kan vendes. Heldigvis bliver gæsterne ikke sure. De ved, at det er vores færste sæson.

At det næppe bliver den sidste har parrets to børn, Ea og Emily allerede besluttet:

Annonce

- De har sagt, at de ikke vil flytte tilbage.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

AF: JOHN WENNERWALD

Hurra for lokale holdninger 12. september 2021 kl. 22.15

Annonce

ANNONCE