cookie-og-privatlivspolitik
Det er første gang, at TV2 Øst holder sit årlige løb i Nykøbing.
Det er første gang, at TV2 Øst holder sit årlige løb i Nykøbing.
Foto: PR

Guldborgsund

Nykøbing bliver vært for løb

Traditionen tro er der den første søndag i maj inviteret til løbefest, når TV2 Øst-løbet skydes i gang. Den 13. udgave kommer til Nykøbing, der ikke tidligere har været værtsby.
11. februar 2020 kl. 15:00 Af Maria Juul Glasius

Annonce

NYKØBING Sidste år hoppede flere end 2.000 motionister i kondiskoene for enten at gå eller løbe med i TV2 Øst-løbet.

Udvalgsformand for kultur, fritid og bosætningsudvalget i Guldborgsund Kommune, Martin Lohse (G), glæder sig til at byde løbet velkommen i Nykøbing.

- Løberne kan forvente en flot og varieret løbsrute gennem byens hyggelige gader, forbi interessante og historiske bygninger og med flot udsigt over vandet, siger han.

Siden løbet blev holdt første gang i 2008, er deltagerantallet kun steget. Det samme gælder interessen for at være værtsby, hvor kommuner i TV2 Østs sendeområde kan byde ind på den rolle. 

- De seneste år har vi fået stadigt flere glade motionister til at deltage, og løbet har udviklet sig til lidt af en folkefest. Det er første gang, vi flytter løbet til Sydhavsøerne, og det glæder vi os rigtig meget til, siger Mads Gudiksen, der er redaktør hos TV2 Øst. 

De seneste år har der været både gang- og løberuter til motionsløbet for at give endnu flere muligheden for at være aktive sammen. 15 procent af deltagerne i 2019 sagde ja tak til at gå, derfor byder 2020-versionen også på den mulighed.  

- Vi arbejder målrettet på at få endnu flere danskere til at bevæge sig, og her passer TV 2 Øst-løbet perfekt, fordi alle kan være med. Med gangruter kan alle uanset form få pulsen op. Men der er naturligvis også plads til at løbe rigtig hurtigt, siger Lasse Russotti, projektleder hos DGI. 

Løbet finder sted 3. maj, og tilmeldingen er åben. Du kan vælge mellem distancerne 2 eller 5 kilometer, 10.5 kilometer (kvart maraton) og halvmaraton. Hvis du vil gå ruterne, er det muligt på de tre førstnævnte.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget når ikke målet 09. februar 2020 kl. 21.34

Annonce