cookie-og-privatlivspolitik
Der var ikke udsolgt til Danmarks EM-kamp, men det kan der blive næste gang.

20

Billeder

Der var ikke udsolgt til Danmarks EM-kamp, men det kan der blive næste gang.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Guldborgsund

Også Nykøbings EM-fest dykkede

Nykøbings store torv er for tiden velbesøgt af fodboldfans. EM-feberen dalede dog voldsomt på grund af Christian Eriksens dramatiske kollaps.
14. juni 2021 kl. 13:10 Af Kim Møller Pedersen

NYKØBING Landskampstemning, storskærm og hygge på Torvet. Den cocktail blev præsenteret første gang fredag aften, og især lørdag aften blev Danmarks EM-kamp til et ganske velbesøgt arrangement. Som alle tv-seere og naturligvis også torvegæster i Nykøbing kunne se, endte første halvleg af Danmarks EM-kamp dog med et drama omkring Christian Eriksen, som skabte chok og stilhed overalt. Heldigvis blev der senere skabt stabilitet om landsholdsspillerens situation ovenpå det dramatiske kollaps inde på banen.

- Jeg mener ikke, der skulle være spillet videre, lød det søndag eftermiddag fra city- og erhvervschef André Andersen, der også blev chokeret over at se Eriksens kollaps.

Nu håber citychefen, at Vores Nykøbings storskærm igen kan få EM-folkefesten til at indfinde sig på Torvet, hvor der hver dag også er musik inden dagens EM-kampe.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tilbage i trædemøllen 01. august 2021 kl. 23.41

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

Annonce

ANNONCE