cookie-og-privatlivspolitik
Der gik ikke mere end et par minutter, før de første kunder strøg af sted med et godt tilbud.

6

Billeder

Der gik ikke mere end et par minutter, før de første kunder strøg af sted med et godt tilbud.
Foto: Flemming K. Karlsen

Guldborgsund

På tilbudsjagt blandt hundredvis af nye møbler

BILLEDSERIE: Nogle var nysgerrige, andre på tilbudsjagt, da Møblér med Jarvig åbnede ny butik.
21. september 2020 kl. 21:07 Af Maria Glasius Lange

Annonce

NYKØBING Det var helt bevidst, at den nye møbelbutik i Nykøbing, Møblér med Boligcentret Jarvig, skulle åbne netop i søndags. Normalt holder Møblér-butikkerne kun åbent første søndag i måneden, og derfor kunne ejer Thorbjørn Nielsen stille op med en fuld bemanding for at hjælpe butikkens allerførste kunder.

Allerede inden klokken 10.00 var der kø ved døren, og få minutter efter åbningen var de første lamper med åbningstilbud taget med ud af døren.

Nogle havde udset sig et tilbud på Danmarks bedst sælgende Stressless-stol, der var placeret ganske bevidst lige foran indgangen, imens andre var ude efter en ny seng eller sofa. Jan Petersen arbejdede i sine unge dage på Finérfabrikken i Orehoved og har altid haft for vane at vende stolene på hovedet for at se, hvor og af hvem de er produceret.

- Min kone og jeg er kommet i butikken i Maribo i årevis, og vi har altid fået en god betjening. Men vi mangler egentlig ikke noget i dag, siger han med et smil.

I flere uger har Thorbjørn Nielsen og hans kolleger haft travlt med at gøre butikken klar til åbningen. Og han har stort set været der i døgndrift for at få det store butikslokale malet og indrettet.

- Men fredag aften klokken 22.30 satte vi det sidste skilt op, og derfor havde vi tid til lidt grillhygge lørdag aften med alle dem, der har hjulpet undervejs. Så vi har været klar i fin tid, siger han.

En af hjælperne er hans svigerdatter, Cecilie Leegaard. Hun havde håbet, at der ville komme et stort opbud af nysgerrige og potentielle kunder på åbningsdagen, og var derfor lettet over at se interessen allerede inden, at hoveddøren åbnede.

Hun har ikke været i tvivl om, at der ville være interesse for åbningstilbuddene.

- Det har vi set som respons på artikler og opslag på Facebook.

Imens Thorbjørn Nielsen har åbnet butikken i Nykøbing, har han lukket sin butik i Maribo, da der opstod interesse for bygningen fra en køber.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.23

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

Annonce