cookie-og-privatlivspolitik
Modelfoto
Foto: VIEMOSE KÅRE/POLFOTO

Guldborgsund

Pædagoger savner mere tid med børn

BUPL-undersøgelse kritiserer lokale forhold i daginstitutioner
23. april 2019 kl. 14:44 Af Birgitte Grønning

Annonce

Budgettet for Guldborgsund Kommunes daginstitutioner fik i år cirka 3,5 millioner kroner ekstra. Men pengene rækker stadig ikke til en betryggende pædagogisk indsats.

Det konkluderer pædagogernes fagforening BUPL i en ny undersøgelse blandt lokale medlemmer, der i høj grad siger, at de mangler tid til at tage sig ordentligt af børnene.

I BUPL Sydøst mener faglig sekretær Jacqueline Sporon-Fiedler, at undersøgelsen dokumenterer, at der ingen vej er uden om minimumsnormeringer. Og at kommuner som Guldborgsund må sætte forholdene på børneområdet på dagsordenen.

- Vi har jo en glimrende ny dagtilbudslov og i mange kommuner også ambitiøse børnepolitikker. Men noget tyder på, at de er vanskelige at efterleve for pædagogerne i praksis. Ikke mindst i Guldborgsund, mener Jacqueline Sporon-Fiedler.

Formand for børn, familie og uddannelsesudvalget Simon Hansen (S) tager BUPLs bekymring seriøst og vil gerne tage en dialog om den.

Læs også artiklerne "BUPL: For lidt tid til børn" og "Tager bekymring for børn alvorligt" i tirsdagens Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

AF: JOHN WENNERWALD

Den udødelige 11. august 2019 kl. 21.03

AF: LEIF A. JENSEN

Hold kæft, hvor det går,… 08. august 2019 kl. 09.08

Annonce