Efter 32 år i Marinaens Køkken på havnen i Stubbekøbing.
STUBBEKØBING Efter en menneskealder slutter Patrich Jensen snart i Marinaens Køkken på havnen i Stubbekøbing.
I 32 år har han langet is, pølser, burgere og ikke mindst de berømte ovnstegte kyllinger over disken fra den kendte grillbar.
På den måde er han blevet noget af en institution på havnen og i byen.
Men snart er det slut, fortæller han selv i en lille video, der i går blev lagt på Facebook.
- Jeg elsker at være her, og jeg elsker mine kunder. Men nu er det nu, siger Patrich Jensen blandt andet i videoen, som mange allerede har delt og kommenteret flittigt.
Til Folketidende siger Patrich Jensen, at han regner med at tage resten af sæsonen med.
- Men kommer den rigtige mand, kvinde eller familie, så kan det naturligvis blive før, siger han.
Nye står på spring
Der er allerede interesse for at efterfølge Patrich Jensen i Marinaens Køkken, som er noget af et samlingssted på havnen.
- Jeg har allerede fået seks henvendelser, og et par af dem ser rigtig seriøse ud, siger han.
Patrich Jensen siger også, at han foretrækker, at det er lokale, der overtager grillbaren og fører den videre som hidtil.
God forretning
Den nuværende sæson har været helt forrygende, siger Patrich Jensen.
- Kunderne har stået i kø langt hen ad havnen, fortæller han.
Det har betydet meget lange arbejdsdage fra tidlig morgen til sen aften.
- Så jeg må sige, at jeg er lidt træt, siger han.
Patrich Jensen siger, at der for en ny ejer bestemt er muligheder for at få en god forretning.
- Og ikke kun om sommeren. Der vil også være basis for at holde åbent hele året. Det er der en del, der ønsker, siger han.
Patrich Jensen har bestemt ikke tænkt sig at ligge på den lade side, når grillbaren er afhændet. Tværtimod.
Terminaler
- Jeg starter op i et nyt selskab, 24seven, der skal sælge betalingskortterminaler til firmaer og forretninger, fortæller han.
Han lægger ikke skjul på, at dette firma også kan blive en meget god forrening.