cookie-og-privatlivspolitik
Selv om Point S i Markedsgade er begæret konkurs, så har Stine Kamper stadig et smil på læben, for nu er tiden inde til at gå andre veje med nye udfordringer.

2

Billeder

Selv om Point S i Markedsgade er begæret konkurs, så har Stine Kamper stadig et smil på læben, for nu er tiden inde til at gå andre veje med nye udfordringer.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Point S er gået konkurs

Efter 23 år har Stine Kamper valgt at begære virksomheden konkurs
efter en hård periode med nedgang i branchen.
28. januar 2021 kl. 08:08 Af Camilla Fræhr Hansen

NYKØBING Ingen vintre, benspænd fra covid-19 og 20 procent tilbagegang i branchen.

Det er årsagerne til, at 48-årige Stine Kamper nu har valgt at dreje nøglen om hos Point S i Markedsgade.

Efter 23 år er det nu slut med at rådgive og servicere kunderne.

- Det, der er værst, er, at vi ikke har haft en vinter i tre år, så folk skifter og køber ikke vinterdæk. Det gør faktisk, at dækbranchen i 2020 gik 20 procent ned i Danmark. I en branche, der er afhængig af vind og vejr, så skal der ikke meget til at vælte, siger Stine Kamper og uddyber:

- Jeg har begæret virksomheden konkurs. Det er den hurtigste måde for mig at lukke ned, end jeg skal påføres mere gæld i en corona-tid. Jeg kunne godt have kørt på tre-fire måneder mere, men jeg stopper, mens legen er god. Det ville kun påføre virksomheden mere gæld, siger hun.

Annonce

Tilbagegangen i branchen skyldes ifølge Stine Kamper, at bilerne holder stille, fordi folk er hjemsendt. Derfor prioriterer folk ikke dækskifte og lignende i samme grad som tidligere.

Stine Kamper er også fratrådt som bestyrelsesformand i Point S-kæden og vil nu gå i retning af at blive konsulent med lidt mere luft og frihed end det, hun har haft som selvstændig.


Næsten alt er solgt

Bygningen på Markedsgade blev solgt efter blot 14 dage. Buddene har ikke, ifølge Stine Kamper, været høje nok til, at det kunne betale sig at sælge hele forretningen samlet. Derfor sælger hun ud af produkter og inventar enkeltvis.

- Jeg har solgt næsten alt inde i butikken. Det er simpelthen gået så stærkt, fortæller Stine Kamper.

Det eneste, der står tilbage, er et par sporingsapparater, monteringsmaskiner og andre småting.

Annonce

Kundekartoteket er i stedet rykket over til H-biler på Nordensvej. Det er 450 nye kunder, som indehaveren af H-biler, Henrik Petersen, kan glæde sig over.

- Hensigten er selvfølgelig, at jeg gerne vil hjælpe Stine, og så vil jeg selvfølgelig gerne have højere omsætning i forretningen. Man skal ikke gøre noget som kunde i den forbindelse. Vi kontakter alle personligt i forbindelse med skiftet, fortæller Henrik Petersen.


Har hjulpet hinanden

Henrik Petersen og Stine Kamper kender hinanden tilbage fra 2002, hvor Henrik Petersen begyndte med at komme som kunde i Stine Kampers forretning.

- Vi har altid hjulpet hinanden. Vi matcher i vores måde at håndtere kunder på. Vi har altid været kolleger og ikke konkurrenter. Hun vil så gerne, at kunderne har det godt, derfor blev det her løsningen, fortæller Henrik Petersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

Annonce

ANNONCE