cookie-og-privatlivspolitik
Et overslag for prisen på et nyt lysanlæg til NFCs bane ligger på 10 millioner kroner.
Et overslag for prisen på et nyt lysanlæg til NFCs bane ligger på 10 millioner kroner.
Foto: Anders Knudsen/arkiv

Guldborgsund

Pris på banelys skal fastslås

Økonomiudvalget valgte tirsdag at sende beslutning om nyt lys på NFCs fodboldbane tilbage til Kultur, fritid og bosætningsudvalget med et ønske om en reel pris på projektet.
09. juni 2019 kl. 15:09 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

NYKØBING Skal NFC fortsat have mulighed for at spille fodbold på hjemmebane i 1. division, skal der et nyt lysanlæg på banen. Det er kravet fra DBU og Divisionsforeningen efter en ny aftale, der opstiller en række betingelser, som stadioner skal opfylde, for at man kan bruge dem i 1. divisionskampe.

Et overslag har sat prisen til sådan et lysanlæg på 10 millioner kroner. Kultur, fritid og bosætningsudvalg indstillede i midten af maj til Økonomiudvalget, at man burde sætte fem miliioner af til projektet.

Det afviste Økonomiudvalget dog i tirsdags og sendte den tilbage til kulturudvalget med et ønske om at få en reel pris for, hvad projektet vil koste kommunen.

- Det er fuldstændigt horrible krav, der bliver pålagt os som kommune fra Divisionsforeningen og DBU. At vi i den grad får kniven for struben midt i et budgetår, det er jeg rigtig sur over. De krav, qua en ny fjernsynsaftale, er lavet bag lukkede døre, hvor kommunerne, der skal finansiere den her aftale, overhovedet ikke er involveret. Det er grove løjer, fortæller John Brædder, borgmester i Guldborgsund Kommune.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce