cookie-og-privatlivspolitik
Mandag i næste uge bliver pylonen fjernet. Men ikke smidt ud.
Mandag i næste uge bliver pylonen fjernet. Men ikke smidt ud.
Foto: Anders Knudsen

Guldborgsund

Pylonen forsvinder snart

Tovtrækkeri mellem kommune og Vejdirektoratet slut - Reklamesøjlen har sidste arbejdsdag mandag.
09. april 2021 kl. 07:24 Af Andreas Johansen

NØRRE ALSLEV Den længerevarende tvist mellem Guldborgsund Kommune og Vejdirektoratet angående det reklameskilt, der står opført ved Burger King ved Ravnse, kom til en konklusion allerede 5. februar i år, hvor det blev afgjort ved Miljø- og Fødevareklagenævnet, at reklamerne på pylonen var for høje til området.

En beslutning, der fra Guldborgsund Kommune ikke var den store forståelse for.

- Der er faldet en afgørelse i ankenævnet, og den tager vi til efterretning. Mere er der ikke i det. Det er en sag baseret på et skøn - et skøn, vi ikke var helt enige om, for kernen i det hele er, om der er tale om et erhvervsområde, hvilket vi mener, eller om pylonen står i et naturpræget område, forklarer Ole Jakobsen, direktør for økonomi og projekter i Guldborgsund Kommune.

Men en afgørelse er en afgørelse, så kommunen har selvfølgelig tænkt sig at gøre, som der bliver dikteret. Også selvom reklamesøjlen egentlig skulle have været nede inden fire uger efter 5. februar - en dato, vi for længst har passeret.

- Vi tager pylonen ned mandag, og på et senere tidspunkt, når der sker noget mere erhvervsmæssigt i området, går vi i dialog med Vejdirektoratet om at sætte den op igen på en anden måde. Så den bliver ikke smidt ud, men pakket væk for nu, forklarer Ole Jakobsen.

Annonce

Håbet er, at øget erhvervsmæssig aktivitet i området vil give mulighed for at klassificere området som et erhvervsområde - for her må den slags reklamesøjler gerne stå.

- Med den interesse, vi oplever i forbindelse med tunnellen til Tyskland, så har vi en tro på, at der kommer flere virksomheder til området, siger Ole Jakobsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

Annonce

ANNONCE